Zanimivosti

Njeno golo rit si je ogledalo več kot pol milijona ljudi

M.J.
10. 11. 2013, 16.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ni povsem jasno, kaj je dekle želelo doseči, vendar je ogled tega videoposnetka obvezen. Neko novozelandsko dekle se je z golo zadnjico dotaknilo električne ograje, ki jo je pošteno stresla, za nameček pa je z obrazom končala v kupu verjetno kravjega dreka.

Youtube

Mlada Novozelandka Libby Shady Latimer je v noči iz petka na soboto postala prvi obraz YouTuba. Videoposnetek njenega skrajno neumnega dejanja si je v zgolj dnevu ali dveh ogledalo več kot pol milijona ljudi. Latimer je na svojem Facebook profilu obljublja, da se bo z golo zadnjico dotaknila električne ograje in sicer v primeru, da njena objava doseže več kot 100 lajkov.

In seveda, ker je to dosegla, se je s svojo prijateljico Zoey Bonner odločila izpolniti obljubo. Odšli sta na nek travnik, Zoey je snemala, medtem, ko je Libby zbirala pogum za svoje dejanje. Ni pa vedela, da bo ravno 'naravna krema' tista, ki bo njen posnetek naredila viralen. Zahvaljujoč blatu, v katerega je padla, si je njen posnetek ogledalo že več kot pol milijona ljudi. Ni kaj, danes ljudje počnejo že skoraj vse, za pet minut slave.