Zanimivosti

Severini bivši dolguje 4 milijone evrov?

M.V.
19. 8. 2013, 13.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav srbski kralj bakra Milan Popović trdi, da sta se s hrvaško pevko Severino razšla že pred dvema letoma, mu ne bo ušla poravnava ob razhodu, ki narekuje, da je partnerici dolžan polovico prihodka, ki ga je zaslužil v obdobju, ko si je z njo delil življenje, pa čeprav zunaj zakonske skupnosti.

KraterMedia Agency

Na podlagi tega podatka strokovnjaki ocenjujejo, da je Milan Severini dolžan okoli 4 milijone dolarjev! Ko je Milan Popović nedavno skupaj s svojimi odvetniki podal medijsko izjavo, v kateri je povedal, da s Severino že dve leti nista več par, povezuje pa ju le sin Aleksandar, je s svojimi zastopniki preizkušal načine, kako bi se izognil izplačilu pevke. Po zakonu Severini namreč pripada polovica denarja, ki ga je poslovnež zaslužil v obdobju, ko sta si delila življenje. Govori se, da naj bi Popović v zadnjih treh letih zaslužil okoli 8 milijonov evrov, kar pomeni, da so 4 milijoni Severinini. Vse to velja le, če je par podpisal sporazum o delitvi premoženja.

Milan zadeve ne želi komentirati

Če Severina tega z Milanom ni naredila, potem bo sodišče presodilo, kdo je vložil več v lastnino v času skupnega življenja, in na osnovi tega bodo premoženje razdelili. Strokovnjaki menijo, da Severini polovica Milanovega zaslužka ne uide, saj je rodila njegovega otroka, kar pomeni, da ji pripada že zajetna preživnina. Tabor srbskega poslovneža govoric glede delitve premoženja za zdaj ne želi komentirati. »Milan Popović v javnosti ne bo govoril o podrobnostih prihajajočega sodnega procesa, ker gre za zaupne podatke,« je sporočila njegova predstavnica za stike z javnostmi Tatjana Vojtehovski. Tudi Severina se je povsem umaknila od te teme in se posveča predvsem glasbenim nastopom, ki jih letošnje poletje ni malo. Čeprav hrvaška diva večkrat poudarja, da je povsem sposobna preživljati sebe in svojega sina, se verjetno dodatnih 4 milijonov ne bi branila.