Zanimivosti

Zvezdnica lezbičnega dueta se je poročila s Slovencem

mv
19. 8. 2013, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Se še spomnite ruskega glasbenega dueta, v katerem sta prepevali prikupni najstnici Lena in Julija?

Facebook
t.a.t.u.

Dekleti sta se v medijih predstavljali kot lezbični par, kar je nedvomno pripomoglo k njuni promociji, v resnici pa imata obe raje moške. Lena celo slovenske! Z enim od njih se je namreč pred kratkim poročila.

Facebook

Lena Katina in Julija Volkova sta prah dvigovali kot lezbični najstnici, ki prepevata o ljubezni. Ko pa je v medije pricurljal podatek, da svojo istospolno naklonjenost le hlinita, zato da bi pritegnili pozornost, je njuna glasbena zvezda hitro zašla. Julija je nadaljevala z glasbenim ustvarjanjem, Lena pa si je privoščila nekaj plastičnih operacij, zaradi katerih je spet pristala na rumenih straneh. Tokrat ruski mediji spet pišejo a njej, a zdaj je razlog poroka. Ne s komer koli, temveč s Slovencem Sašem Kuzmanovičem!

Facebook

Obreda v Sloveniji in Rusiji

Par se je spoznal leta 2003 na podelitvi glasbenih nagrad v Los Angelesu, kjer Sašo sicer živi in dela. Med njima je takoj preskočila iskrica, a takrat si nobeden od njiju ni želel resnega razmerja. Sčasoma sta spoznala, da drug brez drugega ne moreta, zato sta se pred kratkim tudi poročila. Prvi obred, civilni, se je zgodil v Sloveniji na Ljubljanskem gradu, cerkvena poroka pa je bila v Rusiji. Zdaj mladoporočenca čaka še slavje v Srbiji, kjer ima Sašo sorodnike. Leni je tako iz najstniške kvazilezbijke zrasla v glasbenico, poročeno s Slovencem, par pa si bo gnezdo verjetno ustvaril v Los Angelesu. Čestitamo!