Zanimivosti

Ženski pretep na Šentviški gori!

Petra Rupnik
26. 6. 2013, 22.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Neznosna vročina in žgoče sonce sta naredila svoje. Obiskovalci festivala GorA RockA so bili priča pretepu dveh obiskovalk festivala, ki sta med seboj obračunali kar v bazenu.

Svet 24
Dekleti se očitno še nista dovolj ohladili.

Minuli konec tedna je na Šentviški planoti potekal že 9. dobrodelni festival GorA RockA. Festival je letos zabeležil rekorden obisk, saj se ga je v treh dneh udeležilo več kot 8000 obiskovalcev. Siddharta, Tabu, Mi2, Don Mentony Band, Happy Ol' McWeasel, Avven, Justin's Case, Sláinte ol' friend, Wild crew, Chained pistons in Devils bridge so poskrbeli za koncertno vzdušje, ki se je nadaljevalo tudi v dnevnem dogajanju.

Med drugim je potekal turnir v nogometu in odbojki, lokostrelstvo, impro liga, metanje lesenega mobitela, hitrostno pisanje sms-ov, in izbor za miss vodnih balončkov. Posebno pozornost je bil deležen nenapovedan nočni koncert dvojca iz skupine Mi2. Festival je sicer znan tudi po svoji dobrodelnosti - tokrat bo celoten izkupiček namenjen projektu Botrstva v Sloveniji in nakupu novega gasilskega vozila lokalnega gasilskega društva PGD Ponikve – Planota.

Veliko pozornosti sta bili deležni predvsem obiskovalki festivala, ki sta se na poseben način ohladili v bazenčku sredi prizorišča. Očitno nista bili dovolj ohlajeni, saj sta isti dan tekmovali še za miss mokrih balončkov.