Zanimivosti

Nagačili so Justina Biberja

sta/rs
18. 6. 2013, 09.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V Muzeju Madame Tussauds na Dunaju bo od 21. junija na ogled tudi voščena lutka kanadskega najstniškega idola Justina Bieberja.

zajem zaslona

Njegovi oboževalci bodo odkritje lutke pospremili z množičnim plesom na Bieberjevo skladbo "All Around The World" v dunajskem Pratru, so sporočili z Agencije za stike z mestom Dunaj ComPRess.
V kanadskem Ontariu rojeni Bieber (1994) je mladosti navkljub izdal že tri albume, ki so kraljevali na prvih mestih svetovnih glasbenih lestvic. Pevec in tekstopisec se lahko pohvali z več kot 50 glasbenimi nagradami, nastopil pa je tudi v različnih serijah in filmih.
Muzej Madame Tussauds v avstrijski prestolnici deluje od leta 2011 in je del verige 14 muzejev po celem svetu. Na 2000 kvadratnih metrih je na ogled 65 voščenih lutk avstrijskih in mednarodnih slavnih osebnosti.
Obiskovalci lahko med drugim občudujejo avstrijskega predsednika Heinza Fischerja, cesarja Franca Jožefa in cesarico Sisi, igralca Arnolda Schwarzeneggerja, psihoanalitika Sigmunda Freuda in pevko Christino Stürmer. Med svetovnimi zvezdniki sta v voščeni obliki na ogled Angelina Jolie in Michael Jackson.