IZPADLI KMET

Vsi so samo čakali, kako me bodo zajebali

N.S./K.K.
16. 12. 2017, 20.30
Deli članek:

Po napetem dvoboju v areni je moral tokrat Kmetijo zapustiti 45-letni trgovec Boris Frangež, ki je bil po odhodu domov predvsem zelo kritičen do sotekmovalcev.

Pop TV
Tik pred finalom je iz šova Kmetija izpadel preračunljivi Boris Frangež.

Boris zase pravi, da je veseljak, ki ga v poslovnem svetu kot trgovca odlikujejo vztrajnost, marljivost in na obrazu nasmeh, v Kmetiji pa je pokazal še druge lastnosti, predvsem tiste slabe.

Pop TV
BORIS FRANGEZ 13

Boris, ali sebi pripisujete krivdo za odhod?

Krivda za izpad iz šova ni moja. Moram povedati, da si nikoli v življenju nisem želel spoznati takšnih hinavcev in lenuhov, kot sem jih spoznal tukaj. Želel sem jim pokazati, kaj se da z delom doseči, a sem še kot zadnji pozdrav iz arene dobil, da delo ni vse, da treba v življenju tudi uživati.

Kakšna je bila vaša strategija?

Želel sem dokazati, da se da z delom kaj doseči, čeprav sem od začetka vedel, da zmagati ne morem. S tem sem se sprijaznil. Prišel sem do polfinala in to je zame dovolj. Gledalci so me spoznali.

Se vam zdi, da je bilo nemogoče, da bi zmagali?

V igri bi lahko dal več od sebe, če bi imel ob sebi vsaj enega podobnega sebi. Ogromno sem delal. Zgodaj sem vstajal in pozno hodil spat. Z delom sem veliko zapustil za sabo.

Bi na kmetiji kaj spremenili?

Na kmetiji bi marsikaj spremenil. Če bi imel moč, da bi ljudem kaj v glavo vbil, da je delo edini vir preživetja na kmetiji, bi to naredil, a to ni mogoče.

Kdaj vam je bilo najtežje?

Moj najtežji trenutek je bil, ko sem šel na kmetiji po pismo in je bilo prazno. Kaj je bil razlog, bom izvedel zdaj, ko odhajam domov. Verjetno bi se tudi bolj boril, če bi dobil obiske, tako me pa vleče domov, da izvem, kaj se dogaja doma.

Kateri so bili vaši najlepši trenutki?

Najsrečnejši trenutki so bili, ko sem nekaj izdelal. Od paviljona do silosa. Takrat ko sem kaj naredil in ko so me gospodarji pohvalili, so bili moji najsrečnejši trenutki.

Ste se kaj naučili?

Ugotovil sem, da večinoma obstajajo samo hinavci, lažnivci in nedelavni ljudje na svetu. Tega sem v življenju toliko doživel, da me nič več ne more presenetiti. Sem se pa naučil ravnati s hrano, tako da bom spremenil prehrambene navade.

Potem ste prišli tudi do spoznanja o sotekmovalcih ...

Ljudje, ki sem jih spoznal tukaj, so 80-odstotno hinavci. To so ljudje, ki so se prijavili v šov Kmetija, pa sploh ne znajo delati. Samo ves čas govorijo za hrbtom in čakajo, kako te bodo zajebali. Nihče ti ne bo pomagal.