zvezde plešejo

Razkrivamo prvega znanega plesalca v šovu

Nejc Simšič
22. 8. 2017, 20.50
Deli članek:

Zdaj je uradno, da spomladi na TV-zaslone prihaja druga sezona plesnega spektakla Zvezde plešejo. In v šovu bo plesal tudi eden najboljših plesalcev, Miha Vodičar.

Mediaspeed
Miho Vodičarja so na Pop TV uspeli prepričati, da bo del plesnega šova Zvezde plešejo, Nadiyi pa se je uresničila velika želja in bo plesala v BBC-jevem šovu Strictly Come Dancing.

Na komercialni televiziji so uradno napovedali drugo sezono plesnega šova, kjer se bo na plesnem parketu pomerilo dvanajst znanih Slovencev, vrteli pa se bodo ob boku profesionalnih plesalcev. Znano pa je tudi, kateri profesionalni plesalec bo kot prvi obul plesne čeveljce in se zavrtel po največjem televizijskem plesnem parketu. Dvakratni svetovni prvak v latinskoameriških in standardnih plesih, evropski prvak, zmagovalec svetovnega pokala, večkratni državni prvak – je le nekaj nazivov, s katerimi se lahko pohvali plesalec Miha Vodičar.

Ljubljančan, ki se ukvarja tudi s treniranjem plesnih parov, je o novem izzivu povedal: »Spremljal sem prvo sezono in všeč mi je bilo, kako je produkcijska ekipa odlično oblikovala plesno ekipo in profesionalno izpeljala šov. To me je pritegnilo, tako da smo na razgovoru hitro našli skupno točko. Veselim se sodelovanja in plesne pomladi.« Glede drugih imen profesionalcev Pop TV ostaja skrivnosten, a zagotovo bomo gledali tudi že znane plesne obraze iz prve sezone. Kar zadeva znane obraze, ki bodo plesali med amaterji, pa ustvarjalci oddaje še izbirajo primerne kandidate, da bo šov spet pester, zanimiv in predvsem dobro odplesan.