STOPILA KILOGRAME

Alma v Erikovem objemu v stari formi

M. V.
15. 7. 2016, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Nekdanja tekmovalka šova Big Brother Alma Pijuković se je po koncu snemanja oddaje posvetila predvsem temu, da spravi v red svoje telo. Izgubila je kar nekaj kilogramov in je z rezultatom nadvse zadovoljna.

Facebook
Alma in Erik sta najboljša prijatelja in nikakor ne par.

Facebook
Alma je precej shujšala.

Alma svoje številne oboževalce ves čas razvaja z objavami na družbenem omrežju in jih obvešča o tem, kaj se ji dogaja v življenju. Tako jih je pred tedni obvestila, da se je odločila, da telo spet spravi v staro formo, saj se je med snemanjem precej zredila. Pridno je trenirala in kilogrami so se počasi začeli topiti, Velenjčanka pa je več kot zadovoljna z rezultatom in svoje zagorelo ter precej bolj vitko telo s ponosom razkazuje na facebooku. Njen dosežek so pohvalili vsi njeni oboževalci, nad njenim novim videzom pa je navdušen tudi njen nekdanji sotekmovalec Erik König, ki je zapisal: »Moja sestra Alma nikoli ni bila tako fit.«

Facebook
Alma je še vedno do ušes zaljubljena v Jasmina.

Na fotografiji sta Erik in Alma tesno objeta in pričakovano so se pod objavo pojavili komentarji, da sta videti kot par. »Erik König pazi, kje so roke, ker bo Jasmin takoj rekel, kje jih imaš,« se glasi eden od komentarjev.

Sta najboljša prijatelja

To seveda ni res, saj je Alma do ušes zaljubljena v Kočevarja Jasmina, s postavnim Primorcem pa sta se povezala že v šovu in ostajata v stiku. Z Erikom sta torej najboljša prijatelja, ki se podpirata, Primorec pa poslovno sodeluje tudi z Jasminom, saj poskušata tržiti dogodke, na katerih zabavata goste.