Bilo je nekoč

Z igranjem žrtve hotel izločiti Adisa!

B. P.
12. 5. 2016, 11.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Prepir, ki se je vnel zaradi govoric o Adisu, se še vedno ni polegel. Milan je priznal, da se je v Adisovi bližini tresel od strahu. Nekateri vajenci pa so prepričani, da je Milan spor z Adisom zelo napihnil, da bi Adis moral kazensko v forum.

Planet TV
Milan je povedal, da ga je bilo resnično strah, da mu bo Adis kaj naredil.

Spor med Milanom in Adisom, ker je slednji hotel razčistiti govorice, ki so mu prišle na uho po Sarini zaslugi, še vedno buri duhove na dvorcu.

Planet TV
Adis pravi, da se mu z Milanom ne da več ukvarjati, saj se po njegovem mnenju obnaša kot otrok.

Svojo plat zgodbe je predstavil Milan, ki je povedal, da ga je bilo resnično strah, da mu bo Adis kaj naredil. Zdaj so se oglasili tudi nekateri drugi vajenci, ki trdijo, da je Milan zadevo preveč napihnil. Vse skupaj naj bi bilo veliko manj dramatično kot razlaga Milan. Sara pa je o tem razvila svojo teorijo. Milan naj bi z igranjem žrtve poskušal izsiliti, da bi bil Adis izločen iz igre. Njena druga teorija je, da naj bi Milan kar sam hotel zapustiti igro, saj naj bi se na posestvu slabo počutil. Z njeno prvo teorijo so se strinjali tudi nekateri drugi prisotni in spomnili na Blaža, ki je tudi hotel sprovocirati Adisa, da bi ta prekršil najstrožje pravilo in bil izločen iz igre. Adis pa pravi, da se mu z Milanom ne da več ukvarjati, saj se po njegovem mnenju obnaša kot otrok. Breda je priznala, da je treba biti v Adisovi bližini zelo previden, saj meni, da utegne biti nevaren, če ni vse po njegovem.