Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Nekatere stvari se vas bodo globoko dotaknile in čas bo za razmislek. Ne razglabljajte o težavah, temveč najdite nekaj pozitivnega v sebi in življenju, kar vas bo sprostilo.


Bik
Razmislite o predlogih in idejah, ki jih imate tako za službo, kot za svoje prijateljske in družinske odnose, saj bo vse padlo na plodna tla. Sedaj se nikakor ne držite nazaj.

Dvojčka
Odlično počutje vas bo vodilo in z ljubeznijo ter sproščenostjo boste osvajali življenje. Vsi vam bodo naklonjeni, kar vas bo presenečalo, a se boste sprostili v pogovorih.

Rak
Ujeti boste v svoje misli in zdelo se vam bo, da ste za vse sami. Lahko, da vas bodo preganjale nočne more in vse večji občutek dolžnosti, ki pa ga boste odrivali stran.

Lev
Lahko boste zadihali na novo in začeli z bolj sproščenim, pa tudi uspešnim življenjem. Veselili se boste vsega, kar vas bo naredilo izjemno privlačne. Okolica bo navdušena.

Devica
Koristna bi bila večja sprostitev, ki bi jo lahko doživeli tudi v intimnem odnosu za vse, ki ste v vezi. Podporo zvezd imate veliko in največ jo res lahko sprejmete v dvoje.


Tehtnica
Sproščeni boste, kar bo izboljšalo vaše fizično počutje in vsak trenutek vam bo dragocen. Začeli boste ceniti vse, kar imate ter ustvarjali harmonijo znotraj in zunaj.

Škorpijon
V sebi boste čutili izjemno moč in lahko, da boste pretiravali z napori, kar se vam bo poznalo kasneje. Zdelo se vam bo zdelo, da lahko naredite vse, kar želite, zato počasi.

Strelec
Če boste sproščeni, se bo vse drugače obrnilo. Skozi sodelovanje in odprte pogovore boste lahko sprostili stare tegobe in se odprli dobrim spremembam za prihodnost.

Kozorog
Dobro se boste počutili v svoji koži ter se čudili vsem, ki se bodo čudili vam. Ne boste namreč videli, kako velika sprememba se dogaja z vami in da je dobro vidna navzven.

Vodnar
Odprite um za najbolj nore in genialne ideje ter se jim čisto posvetite. To vam bo vrnilo veselje ter občutek za dogodivščino. Ne trudite se za druge, če nimate časa.

Ribi
Z zaupanjem boste dosegli veliko več kot sicer, zato se ne bojte svojega optimizma. Nihali boste v dolgoročnimi načrtih, a se še ne odločajte, naj vam usoda pokaže pot.