Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Zabavni boste in odprti za druženje. Lahko, da boste pretiravali z besedami in prizadeli simpatijo ali bližnje, ki ne bodo razumeli, od kod vam takšna samozavest.

Bik  
Sproščenost, ki bo mejila na flegmatizem, se vam lahko pojavi. Znotraj vas se bodo dogajali premiki in nenadoma boste veliko stvari videli v drugačni luči. Bolje vam bo.  

Dvojčka  
Ljubezen se bo nenadno pojavila in vas presenetila na način, da se ne boste mogli skriti pred njeno močjo. Sprostite se in ne glede na vse sprejmite vikend povabilo.

Rak   
Če ne pokažete vseh čustev in jih ne vpletate v svoj posel, to ni manipulacija, kot bi si   vi želeli razložiti, temveč jasnost komuniciranja brez nepotrebnih čustvenih zapletov.

Lev  
S svojo prenovo doma ste prevalili veliko breme preteklosti in stvari se bodo začele dobro odpirati za vas. Jasno vam bo, kar si želite in kaj zares ne boste več tolerirali.  

Devica  
Vzemite čas zase, za odnose, za svoja čustva in odprite iskreno srce vsem, do katerih tako čutite. Ne skrivajte svoje naklonjenosti in tudi priznajte napake iz preteklosti.  

Tehtnica  
Z lahkoto boste razmišljali in našli dobre ideje za svoje načrte in želje. Če boste še dodali malo več gibanja v naravi in malo sanjarjenja, bo to popolen dan za vas.  

Škorpijon   
Ne pozabite, da dejanja štejejo, ne besede. In čisto preveč jih boste zapravljali za stvari, ki vam bodo potem rušile vaš dober način življenja. Razmislite, kaj želite.  

Strelec   
Lahko se zgodi, da se boste danese prehitro strinjali s situacijo ali novimi zadolžitvami, kar vam bo čisto podrlo dobro počutje in vas spravilo v stres.

Kozorog  
Sprostite zavore in ne čakajte, da vas povabijo tja, kamor si želite iti. Javite se sami za vse, kar si želite početi. Presenečeni boste, ko bodo vaši predlogi sprejeti z navdušenjem.   

Vodnar  
Nestrpni boste in vse boste želeli narediti naenkrat. Lahko, da boste s tem prizadeli bližnje ljudi in bo potrebno kar precej besed, da boste dobro razložili, kaj ste zares hoteli.

Ribi  
Intuicija vam bo govorila eno, vaš razum pa drugo. Zato boste morali dobro razmisliti, koga boste poslušali. Preverite raje, kaj vam je v preteklosti bolje služilo.