Oven  
Nikakor se ne odločajte o ničemer, preden nimate vseh dejstev preverjenih in od vseh sodelavcev privoljenje, da se gredo zraven. Sicer se vam lahko zgodi velik preobrat v službi.

Bik  
Zmenek je edina stvar, ki vas danes reši. Izogibajte se vsemu,  kjer morate pokazati svojo moč, zbranost in inteligenco, saj vas danes nič od tega ne bo spremljalo. Samo Ljubezen.

Dvojčka  
Porabili boste vso svojo modrost ali zvitost in dosegli nekaj za celo skupnost, kar vam veliko pomeni.  Ljudje vam bodo hvaležni, čeprav je pa dobro, da v projekt povabite še koga.

Rak  
Dom vam bo svet in naredili boste vse, da si ga ali izboljšate ali ustvarite novega. Danes imate možnosti dobrih dogovorov v zvezi s tem, tako da ne odlašajte, kar v akcijo.  

Lev  
Srečni boste z novostmi, čeprav še ne bo nič potrjeno boste vedeli, da je to tisto pravo in da ste se pripravljeni tudi boriti za to. To bo po dolgem času prva stvar, ki se je veselite.  

Devica   
Končno vam bo uspelo najti podporo v nekom, ki vam bo pomagal ali pri novi službi ali pri uresničitvi za vas velikega in pomembnega projekta. Resnično boste hvaležni za pomoč.  

Tehtnica  
Nikakor ne boste vedeli, kaj delate in kaj se vam dogaja. Sproščeno boste sledili ljudem, ki jim zaupate in preživeli dan precej nenavadno in čisto v svojih nežnih energijah.

Škorpijon  
Če boste šli na pot, pazite na cestah. Ne izpostavljajte se tudi električnim napeljavam, saj se vam lahko zgodijo nezgode, da vas prebudijo v to realnost. Vzemite si čas.  

Strelec    
Nenadno srečanje z vašo skrito simpatijo bo prebudilo močno strast  v vas in opustili boste vse načrte ter se ji popolnoma predali. Bodite previdni, kam jo vodite, nikakor ne domov.  

Kozorog  
Dober odnos bo nastal iz bežnega prijateljevanja in to vam bo dalo upanje in smisel za nadaljnje korake, ki jih sicer ne bi tako hitro izpeljali. Lahko se veselite, saj je čas za novosti.

Vodnar  
Ne glede na to, kako učinkoviti boste želeli biti, vam adrenalin malo popušča in ne bo več šlo v smer, ki jo želite. Sprostite se, najdite rešitve, ki niso tako adrenalinske in vse se bo uredilo.

Ribi  
Akcija bo na polno. Našli boste voljo in prijatelje, ki vam bodo pomagali uresničiti nekaj, kar ste si že dolgo želeli in na skrivaj načrtovali. Komunikacija je nujna, da se vse dobro izpelje.