Astro

Tarot tedenska napoved od 17. do 23. novembra

Kristina Strašek
17. 11. 2019, 10.00
Deli članek:

Teden usodnih srečanj in čakanja na pravi trenutek

dreamstime
tarot

Desetica čaš, kolo sreče, vitez mečev

Kariera

Nov teden prinaša nekaj novosti, a ne preveliko konkretnih sprememb. Gre za čas, ki je namenjen pozornosti in čakanju na tisti pravi trenutek. V svetu posla boste morali biti zbrani, saj se lahko nepričakovano odpro nova vrata. Če ste v preteklih mesecih občutili več napetosti, se lahko ta s tem tednom ta sprosti.

Ključno sporočilo tega tedna je, da se vaše sanje lahko uresničijo in bogastvo manifestira. Kje je torej zaplet? V izbiri trenutka. Biti morate potrpežljivi in vztrajni. Počakajte, da se prvo stvari skristalizirajo, saj se vam bo šele takrat pokazala tista prava priložnost. Poznate zgodbo Noetove barke? Preskočimo del gradnje ladje in preidimo na čas plovbe. Če se spomnite, je Noe prvo čakal na konec deževnih dni in šele nato poslal golobico, da je iskala kopno (nov začetek). Potrebni so bili trije poskusi, preden so tega na koncu le odkrili in se končno izkrcali. Tako je tokrat v svetu posla. Vedno prvo pretipajte okolico, da ugotovite, s čim imate opravka in šele nato reagirajte. Vedite, določene zadeve so se porušile v vaše dobro. Vaši temelji niso bili dovolj dobri in zato boste sedaj imeli priložnost, da te postavite bolje.

dreamstime
noe

Ključne besede:

  •          Upanje
  •          Poslovne sanje se lahko uresničijo
  •          Čakanje na pravi trenutek
  •          Bogastvo si lahko manifestirate
  •          Začnite od začetka
  •          Uspeh je zagotovljen
  •          Počakajte na znak

Ljubezen

Pred nami je teden usode. Prišlo bo do usodnih spoznanj in usodnih srečanj. Veliko se lahko spremeni, če le dovolite in kar je pomembneje – če to tudi izkoristite. A pazite, kolo se nenehno vrti. Izkoristite ga, dokler je to obrnjeno navzgor, saj bo slej kot prej pokazalo tudi drugo plat zgodbe. Boste pred tem končno izstopili ali raje počakali na nov padec? Treba je znati v pravem trenutku narediti prave poteze, podobno, kot sem vam zapisala že pri poslovni sferi. Z razliko, da ima tokrat usoda z vami malce večje plane.

Kolo usode torej simbolizira konkretne spremembe, ki prihajajo in bodo v vaše višje dobro. Situacija, v kateri se trenutno nahajate na področju ljubezni, se bo spremenila. Če ste samski, lahko v tem tednu spoznate novega partnerja. Usoda vaju bo povezala na najbolj zanimiv način in prepustite se njeni zgodbi. Na drugi strani lahko zasedene doleti tako usodno novo poznanstvo, kot spoznanje, da trenutni odnos enostavno ne gre več dalje. Posledično lahko pride do razhoda, ki pa bo za sabo potegnil cel niz dogodkov. Stvari se bodo obrnile na dobro.

Želite že dalj časa zapustiti zvezo? S tem tednom lahko najdete priložnost, a nikar je ne spustite zgolj iz strahu pred spremembami. Če boste to naredili, se lahko pripravite na nov kolaps sistema in nove težave. V kolikor ste začutili, da želite zvezo rešiti (oziroma jo zgolj izboljšati), je to čas, ko boste morali znati ustvarjati trenutke. Usoda vam bo dala barve in čopiče, na vas pa je, da se odločite, kaj želite naslikati. Lahko da pride na pot povsem nova oseba, ki bo služila le kot opozorilo, da vaša zveza potrebuje pozornost.

Ključne besede:

  •          Usodno srečanje
  •          Usoda
  •          Preobrat
  •          Izpolnitev želja
  •          Sreča
  •          Izkoristite dan trenutek

Nasvet tedna

Kot ste lahko že nekajkrat opazili, je nasvet tedna precej jasen: nikar ne hitite ampak počakajte na pravi trenutek in tega izkoristite v polnosti. Tako ljubezen kot posel potrebujeta svojo mero potrpežljivosti in zagona. Ste prepričani, da ste naredili dovolj za doseganje želja? Ste res uporabili vso znanje iz preteklosti, ali morda kako napako nenehno ponavljate? Teden bo postregel s kar nekaj usodnimi ovirami, s katerimi pa se boste morali znati soočiti. Morali boste vztrajno korakati dalje, kdaj tudi veliko bolj agresivno, kot ste vajeni. Ni vedno smiselno biti tiho in ždeti v ozadju. Včasih morate za preboj in napredek pognati konja v dir in se boriti za svoj prav. Seveda, vseeno taktično. Postanite kot vitez, ki vihti svoj meč. On ve, zakaj se spušča v bitko. Ima plan, s katero predvideva, da lahko zmaga, ta pa temelji tudi na preteklih izkušnjah. Ne bodite trmasti in pazite, da ego ne nadvlada.