Napoved

Horoskop za nedeljo, 3. februarja

W.Y.
3. 2. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Obetajo se vam prijetni trenutki v dvoje, pa tudi kakšna simpatična oseba, ki vas lahko pripravi do tega, da boste končno črtali preteklost in se neobremenjeno podali v prihodnost.

BIK
Partnerjeva poteza bo danes, ko boste zelo razdražljivi prispevala k temu, da bosta končno zakopala bojno sekiro. V prihodnje pa pazita, da je ne bosta spet hitro odkopala.

DVOJČKA
Začutili boste, da potrebujete spremembo. Nenačrtovano si boste morda celo privoščili oddih, med katerim boste temeljito premislili, kaj se vam najbolj splača.

RAK
Ne mislite toliko na skrbi, ki jih je tako in tako zmeraj preveč. Posvetite se nalogam, ki vas veselijo in nato seveda prijetnejšim zadevam, ki vas bodo razbremenile.

LEV
Vaše nemirno in eksplozivno počutje se bo danes stopnjevalo, zato se v določenih situacijah poskusite zadržati, če je le možno. Naj vas vodi diplomacija.

DEVICA
Čeprav dobro veste, kaj morate storiti, še vedno oklevate. Ali ste si mogoče premislili? Naredite si načrt in se ga skrbno lotite, saj vam lahko prinese veliko osebnega zadovoljstva.

TEHTNICA
Zdaj je primeren trenutek, da se pogovorite o stvareh, ki vam že dolgo jemljejo spanec. Odkritja bodo presenetljiva, od vas bo pa odvisno, kako boste izkoristili položaj.

ŠKORPIJON
Od najnovejšega poznanstva pričakujete preveč. Če boste znižali svoja pričakovanja, obstaja večja možnost, da boste pozitivno presenečeni in zadovoljni.

STRELEC
Srečanje z nekom, ki ga že dolgo niste videli bo zelo zabavno in zanimivo. S partnerjem se bosta začela konkretno pogovarjati o prihodnosti in raznih pomembnih korakih.

KOZOROG
Sumničavo boste spremljali partnerjevo dogajanje in pri tem ne boste edini. Morebiti bi bilo bolje, če bi mu raje ponudili svojo pomoč, seveda nesebično.

VODNAR
Privoščili si boste veliko adrenalina in sproščenosti. Veliko se boste gibali med pozitivnimi prijatelji. Naredite tudi nekaj konkretnega za svojo dušo ter telo.

RIBI
Ljubezenske vibracije vas bodo ogrele in vam dajale pozitivno energijo. Veliko boste klepetali in iskali tudi tuja mnenja, ki vas bodo presenečala iz ure v uro.