Napoved

Horoskop za ponedeljek, 23. julija

W.Y.
23. 7. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Če delate v skupini, imejte to v mislih tudi kadar vas zamika, da bi se podali po svoje. Na vidiku so težave z avtoriteto, ki vas lahko udarijo tudi po denarnici. Ne dovolite si tega.

BIK - Nekoliko bolj razdražljivi boste, vaše počutje pa bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Svež zrak vam bo dobro del, večjim psihičnim ali fizičnim naporom pa se raje izognite.

DVOJČKA - Ste v pripravljenosti na velik korak in ne veste, kako bi to izpeljali. Pogosto vas muči dejstvo, da ste neodločni. Zasanjani in skrivnostni boste, vendar vaši najbližji že čakajo na odgovore.

RAK - Jutranje ure vam prinašajo umirjene pogovore, ob katerih boste začutili da lahko nekomu resnično zaupate, čeprav ste še nekaj časa nazaj dvomili vanj. Dan bo razigran.

LEV - Z malo sreče se vam bo tudi časovno nekaj kar ste planirali izšlo. Če pa ste odgovorni še za koga drugega, ga boste morali priganjati in poslušati njegovo nerganje.

DEVICA - Zanimivo je, kako hitro boste pozabili na nekaj težav, ki so vas pestile že kakšen teden. Dovolj bo le nekaj prijetnih pogovorov, pa še dogovor s partnerjem ali glede izleta s prijatelji.

TEHTNICA - Dan bo v znamenju novostih in izpolnjenih sanj. Jasno je, da vas bo na delovnem mestu obiskala sreča in vam podarila paleto zanimivih idej. Zastavljenih projektov se boste lotili nadvse prijetno.

ŠKORPIJON - Zelo čustveno boste doživljali današnje dogajanje. Močno boste povezani s svojim sorodstvom. Ko vas bo nekdo nekaj prosil, boste takoj pripravljeni pomagati.

STRELEC - Današnji dan za vas ne bo ravno najbolj enostaven. Ne obotavljajte se preveč, ker zapravljate svoj dragoceni čas. Zaigrajte na prave strune in na dan z besedo!

KOZOROG - Namesto da bi se sprijaznili z neprijetnim dejstvom, boste rinili v nove zaplete. Če se boste srečali s sorodniki, boste kaj hitro zanetili manjši prepir.

VODNAR - Določen pogovor vas bo zmedel, čeprav ste se pripravljali. Vse skupaj se dogaja prav v trenutku, ko boste najbolj prepričani o svojem prav. Previdno, posebno popoldne. Potrebujete več počitka.

RIBI - Ne prestopite svojih meja, pa naj gre za sposobnosti ali pa za določena pooblastila. Od tega, kako natančno se boste dogovorili vnaprej, je odvisen končni uspeh zadeve.