Horoskop

Horoskop za soboto, 8. aprila

W.Y.
8. 4. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Napoveduje se vam nekaj prijetnih sprememb. Glede vsega kar se bo dogajalo, se lahko dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker bo vse izredno pozitivno za vas.

BIK - Zoprno vzdušje vam bo prinašalo trdo energijo, ki bo zelo storilnostno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo oddaljitev v odnose.

DVOJČKA - Nekaj manjših težav se vam nakazuje s financami, zato se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Ljubezen vas povezuje z osebo, ki vas mika z igrivim značajem.

RAK - Trenutno ste v položaju, da ne morete zahtevati čudežev. To vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici.

LEV - Radi boste med ljudmi, všeč vam bo, da ni hudih čustvenih odzivov, da se da vse dogovoriti brez drame. V večernih urah si boste vzeli več časa za svojo ljubljeno osebo.

DEVICA - Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev in se jih poskušali držati. Odpira se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se pogovorili.

TEHTNICA - Pred vami je temeljno konstruktiven dan. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je pomembno.

ŠKORPIJON - Odpravite se na izlet, ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v iste navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prostora bo dovolj za nekoliko drugačno odločitev.

STRELEC - Zunanji pritiski bodo načenjali vašo samozavest. Uvideti lastne napake bo zelo konstruktiven proces, vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da.

KOZOROG - Dober spomin vam lahko pomaga, posebno ob nekem nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani.

VODNAR - Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes ter do zmede. Zavedate se, da vam je zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite.

RIBI - Krivda, ki jo čutite nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice, ki se vam nakazujejo pozitivne.