Napoved

Horoskop za četrtek, 9. februarja

W.Y.
9. 2. 2017, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Stvari je treba opazovati iz več različnih zornih kotov. To je pravi način, da dobite nekaj več, kot ste si obetali. Ostane pa še veliko časa za prijetne osebe.

BIK - Naenkrat slutite, da določenih stvari ne morete opravljati tako kot doslej. Ne poskušajte na silo, sicer boste na koncu le utrujeni in brez rezultatov. V ljubezni bo več prijetnega.

DVOJČKA - Svojih obveznosti se boste lotevali z veseljem, saj si boste za vse znali vzeti ravno toliko časa, kot je potrebno. Kljub temu da vas mikajo novi izzivi, se poskusite malo zadržati.

RAK - Praktični problem se lahko reši. S pomočjo usode lahko pričakujete pozitiven razplet. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev. Posvetite se reševanju problema.

LEV - Vaš jezik vas lahko na začetku dneva spravi v težave. Imelo vas bo, da vsakemu ki vam bo prekrižal pot poveste vse kar vam leži na duši. Žal trenutno ni čas za odkrit pogovor.

DEVICA - Prijeten dan je pred vami, posebno če si želite kaj novega na potovanjih in glede druženj. Popoldne se lahko posvetite enemu najljubših konjičkov, če ne boste predolgo na zaprtem.

TEHTNICA - Poslušajte dober nasvet, ki vam lahko osvetli položaj z druge strani. Pogumno se lotite izzivov, uporabite svojo sposobnost delovanja na dolge proge in odločnost, s katero vedno izpeljete vse.

ŠKORPIJON - Morali se boste zbrati in začeti nase gledati z drugimi očmi. Spremembe je treba načrtovati in izbrati pravi čas, da jih potem razkrijete.

STRELEC- Ljubezenske zadeve se premikajo v pravo smer. Vendar je mogoče, da bosta vpleteni dve osebi. To je nekaj, s čimer se lahko borite, toda le, če boste dovolj zbrani.

KOZOROG - Zavzeli se boste za svoje pravice. Začeli ste se zavedati svojega okolja in samega sebe. V želji, da bi obvladovali stvari, se vam lahko na dolgi rok zgodi več slabih kot dobrih stvari.

VODNAR - Nekaj vam še ni povsem všeč, vendar se stvari počasi urejajo. Le v ljubezni bo ostalo še nekaj, o čemer se morate nujno pogovoriti, posebno če si močno želite, da vam bo partner zaupal.

RIBI - Vaša pozornost bo usmerjena v vašo kariero in finančne težave. Ko dobite denar ga v trenutku tudi porabite. Potrebno bo nekaj spremeniti. Težave se obetajo tudi na ljubezenskem področju.