Napoved

Horoskop za nedeljo, 5. februarja

W.Y.
5. 2. 2017, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Obeta se precej pester poletni mesec.

OVEN - Kljub zaposlenosti bo ljubezen v današnjem dnevu visoko na lestvici vaših zanimanj, vendar zaradi prenapetosti ne boste uspeli tako uživati, kot si želite.

BIK - Nekaj boste povedali zelo jasno, zato si lahko obetate uspeh. Minilo je že precej časa, odkar ste bili tako neposredni. Poskusite pomagati prijatelju, ki je še vedno neodločen.

DVOJČKA - Prednost, ki ste si jo pridobivali, bo začela počasi kopneti. Če ne boste takoj spremenili taktike, vas bodo tekmeci kmalu prehiteli, kar vam ne bo všeč.

RAK - Vse se razpleta na pravi način, čeprav zelo počasi. Tudi v ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v vajinem odnosu.

LEV - Nekaj prijetnega vas čaka vi pa oklevate in si ne upate narediti prvega koraka. Zaupajte svojemu srcu, doslej vam je še vedno vsekakor dobro svetovalo.

DEVICA - Zanesite se predvsem na lastne sposobnosti in videli boste, da se bodo zadeve zasukale v vaš prid. Sprva boste kar nekako neodločni in labilni.

TEHTNICA - Z malo zbranosti in poguma ter spretnosti v komunikaciji boste z lahkoto dosegli to, da vam bo okolica jedla z dlani ter da se boste pogovorili o dvomih.

ŠKORPIJON - Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste sploh zadovoljni. V neki stvari se boste morali odločiti precej na hitro.

STRELEC - Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, ker samo tako boste dosegli uspehe. Poskrbite za dobro počutje in pojdite med prijatelje.

KOZOROG - Tudi danes je vaše počutje izredno spremenljivo in se hitro premikate z ene stvari na drugo. V ljubezni ne čakajte predolgo, temveč čim prej poiščite nekoga, ki vam je še naklonjen.

VODNAR - Borite se z svojim vzkipljivim značajem, v vas je ogromno tleče jeze, občutek hude bolečine. Spustite ljubezen k sebi, kajti to vas lahko reši morečih,bolečih odnosov na vseh področjih.

RIBI - Begal vas bo dolgčas, pogrešali boste drobne prepire, ki so netili strast v odnosu. Ko postanete v ljubezni malenkostni, se začnejo kopičiti napetosti.