Horoskop

Horoskop za ponedeljek, 8. avgusta

P.R.
8. 8. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Danes dopoldne se boste res bojevito zavzemali za dosego svojega cilja. Svoje zahteve postavite karseda logično in ne komplicirajte po nepotrebnem.

BIK – Danes se boste razveselili vsake pozornosti, ki jo boste prejeli. Veliko vam bo pomenila predvsem družba prijateljev, ki vas znova in znova spodbujajo.

DVOJČKA – Ljudje okoli vas bodo zagovarjali svoje mnenje, vi pa svoje. Na koncu vam bo zmanjkalo besed, saj boste ugotovili, da ste le trmasti in niste vedno tisti, ki imate prav.

RAK – Strahovi, ki so se vam nakopičili, vas bodo preganjali vse do večera, ko se boste z nekom, ki vam je blizu, odkrito pogovorili in dorekli določene zadeve.

LEV – Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo počivali, čeprav je bolje tako, kot da bi storili nekaj nepremišljenega. V ljubezni se bo končno zjasnilo, le ne igrajte se z ognjem, bodite iskreni.

DEVICA – Samozavest, ki vam je že nekaj časa primanjkuje, boste pridobili nazaj z idejno dobro dodelanim nastopom in odprto komunikacijo.

TEHTNICA – Bodite nevtralni, posebno v službi, najbolje bo tako. Ob koncu dneva boste največ naredili, če boste neki osebi ponudili svojo pomoč, saj bodo drugi ponujali samo kritiko.

ŠKORPIJON – Pri delu boste oporekali trditvam nadrejenih, kar vam bo okrepilo samozavest, saj se boste končno postavili zase. S prijatelji pa se zvečer utegnete spustiti v resen pogovor.

STRELEC – Vaša utrujenost ni le izgovor. Dobro premislite, koliko časa boste posvetili neki dejavnosti, sicer boste kronično zamujali in si nakopali dodatne skrbi. Pazite na zdravje, posebno želodec.

KOZOROG – Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Uvideli boste, da vse poteka po nekem ustaljenem vrstnem redu. Vse boste izvedeli, ko bo napočil čas. Pazite doma, posebno glede večjih nakupov in naložb.

VODNAR – Sprašujte, raziščite misli in občutke. Danes bo na vrsti vaša sposobnost za načrtovanje, ki jo boste izkoristili in pokazali širši množici, ki je za vas pomembna.

RIBI – Vaša labilnost bo danes prišla še bolj na površje, zato nikar ne sprejemajte večjih odločitev, saj bi se lahko popolnoma narobe odločili.