Astro

Horoskop za četrtek, 4. avgusta

w.y.
4. 8. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Preveč ste obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nikar ne izgubite preveč časa ob enem in istem vprašanju. Vprašajte za pomoč ali nove koristne informacije.

BIK – Danes popoldne boste imeli občutek, da ste v podrejenem položaju, ki vam ne bo najbolj ustrezal. Posvetili se boste svoji samozavesti, kar vas bo razvedrilo.

DVOJČKA – Obveznosti, ki jih imate danes na sporedu, poskusite opraviti čim prej, saj se vam lahko zgodi, da vam bo v popoldanskih urah začelo zmanjkovati časa.

RAK – Nikar ne bodite tako občutljivi. Ljudje okoli vas to opažajo že nekaj časa in zdaj je pravi trenutek, da se na svoj način sestavite in ustalite.

LEV – Ni nujno, da ste vedno vi tisti, ki imate odgovore na vsa vprašanja. Če partner potrebuje vaš nasvet, se skupaj usedita in pogovorita o tem, ne pa da mu poveste, kaj naj naredi.

DEVICA – Vse zadeve bi bile lažje, če bi se jih lotili nekoliko bolj spontano. Zdaj je čas, da se nehate zapletati in analizirati, saj se s takšnim načinom ne boste nikamor premaknili.

TEHTNICA – Planeti so vam naklonjeni in prav kmalu prihaja nekaj novih informacij, ki vam bodo pomagale dojeti položaj. Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih in natančnejših navodil.

ŠKORPIJON – Zjutraj se boste počutili nekoliko čudno in nezadovoljno. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo zares veliko koristi.

STRELEC – Počutite se kot ožeti, za to so vzrok še zlasti vse nedorečenosti v službi. Določene stvari bi si morali izboriti po neposredni poti kot do zdaj, po ovinkih, tudi s partnerjem ali prijateljem.

KOZOROG – Čeprav ste značajsko bolj hladni in nedostopni, bodo danes na površje izplavala čustva do osebe, ki jo že nekaj časa opazujete.

VODNAR – V službi se boste nekomu posmehovali, vendar boste prav kmalu spoznali posledice svojega vedenja. Opravičite se in razkrijte razloge za svoj odziv.

RIBI – Sodelovanje z drugimi vam bo sicer zares v veselje, pa tudi ideje, ki jih boste sprožili, bodo naletele na ugoden odziv. Ob koncu dneva bo položaj zvezd ugoden za dokončanje nekaterih zadev iz preteklosti.