Napoved

Horoskop za četrtek, 28. julija

w.y.
28. 7. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Pojavil se bo nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo naredil nekaj sivih las. Večinoma pa bo povzročal samo nihanje, brez kakšnih trajnejših sprememb.

BIK  Če ste imeli v preteklih dneh občutek, da se vse podira pod vašimi nogami, boste danes deležni veliko bolj pozitivnih energij. Luna bo na plan privabila optimizem in dobro voljo.

DVOJČKA – Danes bodo vaša ljubezenska čustva na preizkušnji. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko zvezo ni ravno ugodno.

RAK – Današnji dopoldan bo na trenutke obremenjujoč za vas. Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas in se vpletajo v vaše posle. Bodite jasni in odločni.

LEV  Če želite danes preživeti zabaven, sproščen dan, se odpravite ven. Luna vas bo odvrnila od lenarjenja na domačem kavču. Pokličite prijatelje in skupaj počnite kaj nenavadnega.

DEVICA – Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki grozijo, da bodo dosegli vrelišče. Večer bo poskrbel za umirjenost.

TEHTNICA – Tekmovanje s sodelavci in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa z nadrejenimi bodo danes lahko povzročali velik stres. Trdo morate delati in se boriti, da dosežete maksimalno korist.

ŠKORPIJON – Danes vas bo zajela naglica in imeli boste občutek, da ne morete vsega postoriti. Na ljubezenskem področju si žal ne morete privoščiti improvizacije, raje bodite iskreni.

STRELEC  Vpliv Lune vas bo usmeril k doseganju osebne neodvisnosti, ki se bo izražala pri odločitvah, povezanih s čustvenimi zapleti, ki jim že nekaj časa ni videti konca.

KOZOROG – Zlahka boste odmislili nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice. Prihaja novica, ki vas ne bo presenetila, saj gojite določena pričakovanja.

VODNAR – Zapletli se boste v spor s prijateljem, ki ga že nekaj časa ne morete razrešiti in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum in razčistite enkrat za vselej.

RIBI  Zaradi vpliva simpatičnih energij vas bodo zamikala potovanja. Morda boste celo dovolj pogumni, da se odločite za kakšno daljšo varianto, ne pozabite pa, da bi bilo dobro vzeti nekoga s sabo.