Napoved

Horoskop za torek, 19. julija

W.Y.
19. 7. 2016, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Veliko pozornosti bo na odnosih, v katerih bo treba poudariti iskrenost. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke. Pogovorite se z ljubljeno osebo, vendar bodite bolj lahkotni.

BIK  Veliko zanimivih ljudi bo stopilo v vaše življenje. Prijetna druženja in veliko akcije bodo razlog za dobro voljo in smeh. Zaželite si nekaj, saj so vam planeti trenutno naklonjeni.

DVOJČKA  Želite pustiti dober vtis na okolico, vendar se nikar preveč ne izpostavljajte. Pri dogovorih se potrudite, bodite bolj jasni in ohranite pravo mero navdušenja.

RAK  Nekdo od prijateljev bo odigral odločilno vlogo, vendar še vedno ne boste popolnoma zadovoljni. Ugotovili boste, da se še vedno lahko pomaknete naprej, le vztrajni morate biti.

LEV – Spet ste zadržani in nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot jasne. V čustvenih odnosih preveč razmišljate, medtem ko se vse skupaj odvija prehitro za vas.

DEVICA – Vztrajnost se vam obrestuje, posebno v ljubezenskih odnosih, ne glede na to, ali osvajate novo osebo ali se vračate v stare zadeve. Simpatičnost in iskrenost vam bosta pomagali.

TEHTNICA  Ugotavljate, da se ukvarjate z istimi ali vsaj s podobnimi stvarmi kot v preteklosti. Potrudite se, da bo zadeva napredovala. Pokažite vsaj kanček več poguma.

ŠKORPIJON – Najprej vas bo nekoliko motilo, ker se morate osredotočiti le na eno zadevo, nato boste vse skupaj znali sprejeti na takšen način, da se vam obetajo dobri rezultati.

STRELEC  Čustva vas bodo zavedla, saj ste od nekoga pričakovali popolnoma drugačen odziv. Preprosto se ne morete pogovoriti z osebo, ki vam še noče odgovoriti.

KOZOROG  Pričakujte prijetno nadaljevanje zgodbe, o kateri že nekaj časa razmišljate. Nekdo bo pozitivno vplival na vas, številne zamisli boste uspešno prenesli v nekaj konkretnega.

VODNAR  Glede poslovnih pogojev bodite izbirčnejši. Ne posnemajte nekoga, ki je povsem drugačen, saj se boste znašli v še večjem kaosu. Potrebujete pravi način, da se postavite zase.

RIBI  Nepotrpežljivi ste zato, ker komaj čakate na nekaj novega, še zlasti pa na odgovor nekoga, ki ni iskren. V ljubezni bo nekaj več miru, tudi zato, ker se bosta s partnerjem znala pogovoriti.