Astro

Horoskop za sredo, 1. junija

W.Y.
1. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Imeli boste močno potrebo po fizičnem in intelektualnem napredovanju. Uživali boste v pridobivanju znanja in zavesti. Na čustvenem področju boste nekoliko bolj površinski.

BIK – V zraku bo nekaj zmede, nikakor ne boste mogli sestaviti delcev v celoto. Določenim zadevam boste želeli priti do dna in poiskati bistvo. Večer vam prinaša razbremenitve.

DVOJČKA – Začutili boste, da se vse zadeve postopoma umirjajo, vaša čustva pa bodo postajala bolj hladna. Težko se boste soočili v direktnih pogovorih, zato je morda bolje, da se jim danes izogibate.

RAK – Današnji dan, ki prinaša pozitivno razmišljanje in sproščenost, vam bo pomagal prebroditi še najtežje situacije. Saj veste, vse slabe stvari se dogajajo z nekim namenom.

LEV  V današnjem dnevu se vam bodo dogajale zanimive situacije. Srečate lahko ljudi iz preteklosti, komunikacija bo sproščena in zanimiva, vi pa nasmejani.

DEVICA – Z naprednimi mislimi boste ustvarjali velike načrte, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti, da jih speljete do konca. Veliko boste govorili, vendar nekoliko manj storili.

TEHTNICA  Ker je lunin vpliv za vas danes ugoden, imate čudovito priložnost, da se z nekom, ki vam je trn v peti, odkrito pogovorite. Po pogovoru boste končno sproščeno zaživeli.

ŠKORPIJON – Zaželeli si boste avanture ali nečesa novega, drugačnega, kar bi vas prebudilo. Vaše razmišljanje bo optimistično usmerjeno in nič vas ne bo spravilo v slabo voljo.

STRELEC  Današnji planetarni vpliv vam prinaša presenečenja. To je odlična priložnost, da vzpostavite komunikacijo z nekom, ki vas ne upošteva več. Bodite drzni in si dovolite tisto, kar si običajno ne bi dovolili.

KOZOROG  Čeprav boste danes nasičeni z raznimi informacijami, vam bodo zadeve tekle gladko od rok, saj vas bo spodbujala močna energija, ki jo s sabo prinašajo planeti.

VODNAR  Začutili boste močno željo po druženju. Ljubezen bo postavljena na prvo mesto, hlastali pa boste po pohvalah in pozornosti. Aktivna energija, ki je boste deležni, vas bo spodbujala pri delu.

RIBI – Napak si ne boste dovolili, razen če se zgodijo po naključju, pa naj gre za pospravljanje predala ali urejanje pisalne mize. Usmerjeni boste k popolnemu perfekcionizmu.