Nejc Simšič

Novice, da te kap! Tanja Žagar pričakuje dvojčici?

Nejc Simšič
2. 4. 2021, 21.33
Posodobljeno: 2. 4. 2021, 21.54
Deli članek:

Tokrat sploh ne vem, kje bi začel. Toliko sočnih novic je prišlo do mene, da bom poskušal strniti le nekaj najbolj zanimivih.

POP TV
Noseča Tanja Žagar prekipeva od sreče.

Priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak je v intervjujih že večkrat poudaril, da je v kuhinji popolnoma mrzel, da ne zna speči niti jajc. Za letošnjo veliko noč pa ne bo jajc samo kuhal, ampak jih ima namen tudi pobarvati. In to še ni vse – menda se spogleduje celo s starimi recepti za peko potice!

Dejstvo, da štajerski slavček Damjan Murko nima posluha za petje, je neizpodbitno, celo sam tega nikoli ni zanikal. Toliko bolj je zato osupnila novica, da v Mariboru išče prostore za svojo glasbeno šolo. Za začetek se bo oprl na lastne sile in prepevanje učil sam.

Noseča Tanja Žagar prekipeva od sreče. Izkazalo se je namreč, da se je ta podvojila, saj pod srcem nosi dvojčici. Da novica ni za lase privlečena, kot je bila neštetokrat pri princesi Diani in Kate Middleton ter drugih kraljevih damah, priča dejstvo, da sta za deklici izbrani tudi že srčkani imeni, ki pristajata k imenu njunega starejšega bratca KarlaPavla in Nikolina.

Seveda sem današnjo kolumno pisal včeraj ter kar kipel od vzhičenosti nad šokantnimi novicami in veselja, da jih lahko takoj delim z vami. A glej ga, šment, spreletelo me je, da je vendar prvi april, dan šaljivcev. Morda pa kaj od napisanega vseeno ni šala …