Naporna

Meghan Markle zaradi razvajenosti 'princeska', še preden je spoznala princa Harryja

R.T.
5. 5. 2020, 16.38
Posodobljeno: 5. 5. 2020, 16.40
Deli članek:

Bila naj bi naporna, zahtevna in nesramna.

Profimedia
Meghan Markle

Še preden je spoznala svojega bodočega moža princa Harryja, so jo nekateri od tistih, ki so delali z njo, za hrbtom klicali princeska – bila je naporna in zahtevna.

Britanski Daily Mail navaja neimenovanega snemalca, ki je dejal, da je Meghan Markle na snemanju obdajalo veliko spremstvo, čeprav ni bila ravno zvezdnica, rada pa je tudi postavljala pravila. Eno od teh naj bi bilo, da ne smejo snemati njenih stopal. 38-letnica naj bi jih namreč sovražila.

Ko je v Torontu v Kanadi delala z omenjenim snemalcem, naj bi zahtevala drago penino, točno določeno cvetje in pristojnost – sama je hotela presoditi, kateri posnetek bo uporabljen. Še več, bila naj bi tudi nesramna. Že v tistih časih, ko je še snemala Nepremagljivi dvojec, je veljala za naporno. Že takrat naj bi se je zaradi razvajenosti držal vzdevek 'princeska'.

Na Otoku so o njenih stopalih razpravljali med kraljevo turnejo po Novi Zelandiji leta 2018, ko se je nekaterim zazdelo, da ima na stopalu brazgotino, ki naj bi bila posledica operativne odstranitve tako imenovanega halluxa valgusa, deformacije prve stopalne kosti.