NOVA LJUBEZEN

Je našla zamenjavo za sanjskega moškega, potem ko se je zlomljenega srca vrnila v Slovenijo?

E.J.
17. 11. 2019, 20.00
Deli članek:

Hrvaški sanjski moški je naši pevki zlomil srce, a ta je že osvojila drugega hrvaškega zvezdnika, ki si zdaj želi, da bi bil on sanjski moški.

Osebni arhiv
Nuša ne skriva, da je doživela pravo razočaranje v hrvaški različici Sanjskega moškega, saj jo je Mijo Matić izbral, nato pa prekinil stike.

Potem ko se je Nuša Rojs (28) zlomljenega srca vrnila v Slovenijo – v hrvaškem šovu Sanjski moški (Gospodin Savršeni) je namreč osvojila srce sanjskega Mija Matića, a se je po koncu šova ljubezen takoj končala, in to z Mijeve strani – ter si celila rane v družbi svojega psa in konja Arisa, se je pred nekaj dnevi vrnila v Zagreb. Takoj je spet vzbudila pozornost, saj so jo opazili na kavi med sproščenim klepetom z Matejem Mlađenovićem (29). To je vroči kandidat drugega aktualnega resničnostnega šova – Poročil bom sina (Ženim sina). Takoj so jima pripisali vročo romanco, zato smo Nušo poklicali in jo o tem povprašali. »Matej Mlađenović je moški, s katerim so me videli na kavi, on me je kontaktiral z namenom, da skupaj posnameva duet.« Pa se je kaj zaiskrilo, glede na vsa namigovanja? »Kolikor mi ga je uspelo spoznati, lahko rečem, da je iskrena oseba, imava prav tako veliko skupnega in tem za pogovor nama ni zmanjkalo. Vesela sem, da sva se spoznala in da imam enega novega glasbenega prijatelja več,« pravi Nuša, ki je ravnokar izdala svojo prvo hrvaško avtorsko pesem; napisala jo je v času trajanja šova in posnela videospot.

osebni arhiv
Hrvaški glasbenik Matej Mlađenović, ki nastopa v šovu Poročil bom sina (Ženim sina).

ŽAL MU JE

Pa je z Mijem Matićem, sanjskim moškim, ki je dvoril in poklanjal vrtnice, še v stikih? »Z Mijem nisva v stikih, sem pa še vedno v kontaktu z nekaterimi puncami iz šova,« pravi Nuša. No, s komplimenti na račun Nuše pa ne skopari njen novi glasbeni prijatelj: »Moram priznati, da me je Nuša navdušila s svojim glasom in osebnostjo, in mi je iskreno žal, da nisem bil jaz RTL-ov sanjski moški. Za zdaj sva z Nušo v prijateljskem in poslovnem odnosu, pa bomo videli, ali bo še kaj več.«

osebni arhiv
Slovenska pevka je izkoristila priložnost in izdala pesem v hrvaščini.