T.I.

Glasbenik preverja hčerkin himen

R.T.
7. 11. 2019, 08.18
Posodobljeno: 7. 11. 2019, 08.26
Deli članek:

Dekle je junija dopolnilo 18 let.

Profimedia
Raper T.I.

Ameriški raper in igralec T.I. (39) je v podkastu Ladies Like Us poudaril, kako pomembno je zanj, da njegova najstniška hčerka Deyjah Harris še ni imela spolnih odnosov. Priznal je tudi, da jo spremlja na ginekološke preglede – zgolj zato, da mu potrdijo, da je njena deviška kožica nedotaknjena.

"Lahko rečem, da tudi od njenega 18. rojstnega dne dalje njen himen ostaja nedotaknjen," je dejal glasbenik, čigar pravo ime je Clifford Joseph Harris. Da se lahko strga tudi med telesno aktivnostjo, ježo ali kolesarjenjem, se ne meni, češ da njegova hčerka ne počne nič od tega.

T.I. je prepričan, da si številni želijo, da bi njihovi starši do njih bili bolj zaščitniški in da mu bo hčerka za to nekega dne hvaležna. Vseeno je priznal, da noče, da bi fantje izgubljali čas z njo. "Niso zabavne. Kdo hoče devico?" je dejal. "Resno? To je toliko dela."

Da je njegov 15-letni sin King že spolno aktiven, pa ga ne moti. "Nočem, da moji otroci seksajo prej, kot pa je to primerno zanje, a kdo lahko reče, kdaj to je?" je dejal. "Je pa res, da deklet ne obravnavam enako kot fante. Mislim, da ni očeta, ki ni tak."

Raper je pred kratkim razkril tudi, da mu spolni odnosi z ženo Tiny (44) pripadajo po poročni pogodbi. Sicer ima šest otrok.