Popotniki

Zvezdniške počitnice na malo drugačen način

A.C.
16. 8. 2019, 21.00
Deli članek:

Poletje je čas brezskrbnosti, raziskovanj in potepanj. Čakamo ga vse leto, da potem izkoristimo tistih nekaj prostih tednov. Morje je klasika, tisti z več domišljije pa se podajajo tudi na bolj adrenalinski dopust.

Osebni arhiv
Saša Mihelčič se od osnovne šole dalje redno vrača v Francijo.

Med številnimi znanimi Slovenci smo našli nekaj takšnih, ki so si izbrali še posebej zanimive poletne počitnice.

Igralka Saša Mihelčič obožuje Francijo in vse, kar je povezano s to deželo. Pariz je prvič obiskala z mamo, ko je bila še osnovnošolka, in ko ga je zapuščala, je čutila tako domotožje, da je vedela, da se bo spet vračala. V mladosti je naredila celo mednarodni izpit iz francoskega jezika, zato bi se zdaj zlahka že »prodala« za Francozinjo. »Všeč mi je njihov odnos do življenja, umetnosti, hrane, pa tudi estetika,« pravi Saša, ki je tudi letos dobršen del poletja preživela na potepanju po Franciji.

Osebni arhiv
Zvone Šeruga je po svetu pogosto potoval z motorjem in kakšnimi lepoticami, tokrat pa je s seboj vzel ženo Romano.

Znani bradatež Zvone Šeruga je videl in popisal že dobršen del sveta. Te dni pa se z ženo Romano z motorjem potepata po Aljaski. Le vreme jima ni najbolj naklonjeno, saj je pošteno mrzlo in dežuje, vendar ju to ne ovira pri spanju v šotoru. Popeljala sta se mimo milijonov smrek, številnih lososov, pa tudi kakšno bližnje srečanje z medvedom si bosta za vedno zapomnila.

osebni arhiv
Majda Arh Sevšek je navdušena nad Poljsko.

Pevka in inšpektorica Majda Arh Sevšek se je z možem Mirom odpravila na Poljsko. Dežela jo je presenetila, seveda v pozitivnem smislu. Z možem sta kar nekaj kilometrov po Poljski naredila tudi s kolesom in si prislužila tudi njihovo dobro pivo.

Osebni arhiv
Majo Tratnik pa je očaralo avstrijsko jezero Faaker See.

Voditeljica Maja Tratnik uživa predvsem v starševstvu, se pa te dni pripravlja tudi na vrnitev pred televizijske kamere. Dopust je izkoristila za pobeg k severnim sosedom, kjer je uživala v naravnih lepotah Baškega jezera (Faaker See).