MLADOPOROČENCA

Nevesta lady Gabriella na poroki navdušila vse

N.S.
23. 5. 2019, 06.55
Deli članek:

Točno eno leto po tem, ko sta se na gradu Windsor do oltarja sprehodila princ Harry in Meghan Markle, se je pretekli vikend tam zgodila še ena kraljeva poroka. Večno ljubezen sta si namreč obljubila lady Gabriella Windsor in Thomas Kingston.

Profimedia
Srečna mladoporočenca lady Gabriella Windsor in finančnik Thomas Kingston.

Ves svet in ljubitelji kraljevih družin so bili priča pravljični poroki lady Gabrielle Windsor in finančnika Thomasa Kingstona.

Večno zvestobo sta si obljubila na gradu Windsor, hčerka princa Michaela in princese Michaele Kentske pa je za najlepši dan v svojem življenju izbrala prekrasno čipkasto obleko, katere kroj je močno spominjal na poročno obleko Meghan Markle. Britanci celo menijo, da je z izbiro obleke prekosila Susseško vojvodinjo in princeso Eugenie, ki je prav tako pred kratkim skočila v zakonski stan. »Dolgo časa sem že zaljubljena v poročne obleke Luise Beccaria in srečna sem, da je prav ona oblikovala mojo sanjsko obleko. Ona in njena ekipa sta res sijajna in navdušena sem nad prekrasnim rezultatom njihovega dela,« je za britanske medije povedala Gabriella in dodala, da je italijanska modna oblikovalka za obleko potrebovala pet mesecev. Več kot šest metrov dolga vlečka je bila pripeta na diamantno tiaro, ki je nekoč pripadala Gabriellini babici, grško-danski princesi Marini. Ta je isto tiaro nosila na svoji poroki s princem Georgeem, vojvodo Kenta in najmlajšim sinom britanskega kralja Georgea V.

Profimedia
Kraljica Elizabeta je bila še posebej dobre volje.