Naraščaj

Luka Šulić razkril, da bo spet očka

T.P.
3. 1. 2019, 20.44
Deli članek:

Medtem ko so za silvestrovo na družbenih omrežjih deževala takšna in drugačna voščila ob (vnovičnem) začetku poti Zemlje okoli Sonca, je član slovensko-hrvaškega crossover dvojca 2Cellos Luka Šulić poskrbel za presenečenje.

Facebook
Luka, Tamara in Val Šulić - s tem posnetkom je Luka sporočil, da bo vnovič zibal.

Ob najlepših novoletnih željah je namreč z nadvse prikupnim družinskim posnetkom razkril, da bo znova zibal.

Lukovo srce je Mariborčanka ogrela pred tremi leti. Za roko jo je zaprosil decembra 2016 na Novi Zelandiji, večno zvestobo pa ji je obljubil julija 2017 sredi svečinskih vinogradov. Drugega novembra 2017 se jima je rodil sin Val.

Novico o povečanju družinice je sporočil s pomočjo svojega dobro leto dni starega sina Vala, ki mu je oblekel majico z naslednjim potiskom: »Tako zelo sem ljubek, da sta se mami in oči odločila, da stvar ponovita.« Pod objavo so se vsule številne lepe želje, ki se jim pridružujemo tudi v našem uredništvu.

Luka Šulić bo sicer družinico moral zapustiti že na začetku februarja, saj ga s Stjepanom Hauserjem čaka nadaljevanje turneje po Združenih državah Amerike. Koncerte bosta zaključila aprila, potem pa si bosta vzela nekaj premora. Tega bosta krvavo potrebovala, saj sta v svoji dosedanji, sedemletni skupni karieri resnično pretiravala. »Bilo je noro. Življenje, ritem in tempo so bili ubijalski. Resnično sva pretiravala. Dvesto poletov na leto, nenehni koncerti, potovanja po vseh kontinentih, snemanja ... Preprosto se morava odmakniti od tega,« je konec oktobra odločitev za premor za hrvaški RTL pojasnil Hauser.