Po poročanju tujih medijev je 37-letnica že navezala nekaj stikov z bankami sperme, saj si zelo želi iti po poti svoje sestre Nicky, ki je že mati dveh nadobudnežev.

»Paris je zelo razočarana nad moškim rodom. Prepričana je bila, da je Chris pravi, zato se zdaj počuti, kot da nima pravega občutka za te stvari. Vidi, kaj ima Nicky z možem in otrokoma, in je na to zelo ljubosumna. Zato se je odločila stopiti v stik z bankami sperme,« je neimenovani vir dejal za britanski časnik Metro.

Paris in Nicky Hilton
Reuters
Hiltonova naj bi zelo zavidala sestri Nicky, ki ima moža in dva otroka.

Čeprav si zelo želi, da bi okoli nje tekali mini Pariski, pa bo to težje doseči, kot je mislila. Po besedah vira namreč starleta želi anonimnega donatorja z ekstremno lepim videzom, visokim inteligenčnim količnikom in vrhunskim družinskim pedigrejem, a darovalci po navadi ne prihajajo iz bogatih družin, saj premožnim ljudem ni treba prodajati sperme.

Toda Paris ne namerava kar tako vreči puške v koruzo. Lovke je zdaj razširila na ves svet.

Otroka pa si želi vzgojiti sama. »Misli, da se podoba matere samohranilke izvrstno ujema z njeno podobo podjetnice, ki lahko vse postori sama in za svoj uspeh ne potrebuje moškega,« je njeno odločitev utemeljil neimenovani vir.