Zabava

Mišičnjak prijel za dirigentsko palico

Teja Pelko
19. 9. 2018, 20.53
Deli članek:

Igralec in nekdanji kalifornijski guverner je premor ob snemanju novega Terminatorja v Budimpešti izkoristil za obisk rojstnega kraja.

osebni arhiv
Arnold je nepričakovano obiskal svojo rodno grudo, koliko časa se bo mudil tam, pa ostaja neznanka.

Na Štajersko je prispel v petek, v soboto je s kolesom obiskal svoj muzej v Thalu pri Gradcu in bližnjo cerkev, v nedeljo pa so ga opazili na tamkajšnji največji veselici.

osebni arhiv
Arnolda je obisk domovine spravil v zelo dobro voljo.

Očitno je bil zelo židane volje, saj se je med jogiranjem povzpel na oder in prijel za dirigentsko palico. Presenetljiv dogodek je s svojim telefonom posnel naš glasbenik Vid Žgajner, ki je ozvočeval prireditev Steirerfest v Gradcu. »Arnold je jogiral z varnostnikom, nato pa 'uletel' na oder in eno oddirigiral pihalni godbi, ki je takrat igrala,« je za Novice Svet24 povedal Vid. Seveda nas je zanimalo, kako se je odrezal. »Arnold je prepričljivo improviziral,« je pokomentiral njegove dirigentske sposobnosti. Da bi z Vidom rekla kakšno v živo, pa ni bilo priložnosti. Potem ko je končal svoje vodenje orkestra, je namreč takoj odhitel naprej.

osebni arhiv
Arnold trenutno snema šesti del filma o Terminatorju, na svojo vlogo pa se pripravlja tudi v telovadnici.

A mu je glasba očitno segla v srce, saj se je dan zatem odpravil v trgovino, specializirano za avstrijske narodne noše, in si kupil svojo v konfekcijski številki 47. 

osebni arhiv
Sodeč po posnetku, ki ga je delil s svojimi oboževalci, bo tudi v tem filmu nepridipravom pot križal z jeklenimi mišicami.