VROČE

O goloti kraljevske snahe dvor kar molči

S.N.Č./Novice Svet24
24. 3. 2018, 08.00
Deli članek:

Na svetovnem spletu so se znašle fotografije Meghan Markle, na katerih naj bi bila bodoča članica kraljeve družine pomanjkljivo oblečena. Število ogledov je seveda gromozansko.

Profimedia
Nekoč je igralka objavljala zapeljive fotografije na družbenih omrežjih.

Na nekaterih fotografijah ima Meghan na sebi le bele spodnje hlačke ali morda spodnji del kopalk, prijateljicam pa je pozirala zgoraj brez na plaži in še v hotelski sobi.

ŠKANDAL

Težava, če je na fotografijah res Meghan in ne gre za še eno serijo lažnih fotografij, pa je v tem, da nosi Meghan na fotografijah zapestnico, ki ji jo je podaril princ Harry leta 2016, ko sta bila na oddihu v Afriki. Izgovor, da gre za stare fotografije, bi v tem premeru odpadel ...  

Posnetki in fotografije naj bi se najprej pojavili na spletni strani, ki je povezana s privrženci skrajne Islamske države in na kateri naj bi se pojavljali tudi žaljivi zapisi o Meghaninem poreklu. Fotografije naj bi nato objavila še spletna stran The Fappening, ki je znana po objavah ukradenih fotografij slavnih in bogatih.

To pa ne bo, če so fotografije pristne, prvi Meghanin škandal. Britanci so se namreč najprej zgražali, ker so na Pornhubu posnetki bodoče princeske, pri čemer se je izkazalo, da gre za posnetke, ki so nastali med snemanjem serije Suits, v kateri je igrala Meghan. Slednja je zaradi kraljevega protokola »prečistila« objave na družbenih omrežjih, na katerih je imela objavljenih precej seksi fotografij.

ZAGOVOR

Kensingtonska palača se je v zvezi s fotografijami, na katerih naj bi bila bodoča kraljevska snaha, zavila v molk, so se pa že oglasili oboževalci prinčeve zaročenke, ki trdijo, da gre samo za spretno izpeljano kampanjo proti Meghan. »Deklet, ki so podobne prinčevi zaročenki, je veliko in za dober denar se je vsaka pripravljena sleči,« pravijo in pojasnjujejo tudi »sporno« zapestnico: »Tisti, ki so se odločili oblatiti ime Meghan, so se na to pač dobro pripravili. In logično so temu primerno na roko dvojnice nadeli tudi okrasek, ki je na las podoben tistemu, ki ga Meghan v resnici nosi.«

Oboževalci Meghan Markle imajo pripravljen tudi rezervni načrt za primer, če je na fotografijah morda res ona. Njihovo opravičili v tem primeru se glasi: »Gotovo se je fotografirala zato, da je fotografijo z dopusta poslala princu Harryju in ga s tem razveselila.«

Kakorkoli se bo že afera z golimi fotografijami kraljevske snahe razpletla, pomembno se je, da ima Američanka v Veliki Britaniji podporo ne le svojega zaročenca, temveč tudi ljudskih množic, ki so vse strumno stopile na njeno stran.