Mobilna verzija
18:23 20. marec 2018

Iskreno priznanje Erike Žnidaršič: našla je dvojnico!

Andreja Comino
10

Kot strela z jasnega je odjeknila novica, da ima novinarka in voditeljica Erika Žnidaršič dvojnico, ki jo je med potepanjem po Nemčiji na tamkajšnji televiziji opazil njen brat Miha.

Erika žnidaršič

Vsak teden pripravlja eno oddajo. Foto: Marko Vavpotič

Erika je tudi sama preverila, kdo je njena dvojnica, in bila presenečena. »Pojma nimam, kdo je, sicer pa z večjo ali manjšo spremembo pričeske in nekaj ličil že postanemo podobni komu drugemu,« je dejala Erika, ki se je že začela pripravljati na novo sezono. »Počitnice so prehitro minile in septembra je bilo težko začeti, saj te taka oddaja popolnoma izčrpa. Peklenski tempo pa sledi do poletja. Velik zalogaj je vsak teden raziskati aktualno, perečo ali ekskluzivno temo, dobiti informacije, podatke, jih preveriti, preučiti zakonodajo, poročila. Včasih se šalim, da vsak teden naredim en magisterij,« je povedala Erika, ki je konec avgusta doživela še en pomemben jubilej v življenju – praznovala je 40. obletnico.

erika znidarsic dvojnica

Erikina dvojnica z nemške televizije. Foto: Zajem zaslonske slike

Njena ekipa šteje štiri ljudi: urednico Natašo Rijavec Bartha ter novinarja Natašo Markovič in Jureta Brankoviča. »Čeprav garamo, se imamo super. Z obema novinarjema imamo še eno skupno točko: vsi trije imamo po dva majhna otroka – enega v šoli, drugega v vrtcu. Z Juretom imava oba prvošolčka,« je povedala lepa temnolaska. Eriki bo kmalu laže, ker se po televizijskih hodnikih šepeta, da bodo morda dobili okrepitev. »To bi bilo super, saj bi se potem lahko še bolj raziskovalno lotevali tem, kar gledalci od nas tudi pričakujejo.«

Vaš prispevek