Mobilna verzija
23:04 15. julij 2018

Ana Kurnikova v ameriški različici oddaje The Biggest Loser neuspešna

nn
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

V oddaji The Biggest Loser se je preizkusila tudi nekdanja tenisačica Ana Kurnikova, vendar ne v tekmovalni vlogi, ampak svetovalni. Iz epizodne vloge je napredovala v glavno trenerko tekmovalcev, vendar so producenti že po eni sezoni prekinili sodelovanje z njo.

anna kournikova

Anna Kournikova Foto: Profimedia

Ana Kurnikova se je kot gostja pojavila že v 10. sezoni ameriške različice oddaje The Biggest Loser in v vlogi trenerke tenisa tako očarala izvršnega producenta, da ji je ta v 12. sezoni ponudil vlogo trenerke. Ana je tako zamenjala Jillian Michaels, ki se je odločila, da se bo namesto šovu raje posvetila svoji družini.

Sprva je kazalo, da je Kurnikova kot izjemna športnica s prepoznavnim imenom in izklesano postavo odlična izbira, vendar se je kasneje izkazalo, da se v novi vlogi ne znajde najbolje. Tako ustvarjalcem oddaje kot tekmovalcem se je zdela nerazumevajoča in brez pravega sočutja, namesto, da bi tekmovalce pri naporih spodbujala in jim vlivala novih moči, pa jim je v najtežjih trenutkih raje pripovedovala o svojem težkem odraščanju in življenju v Rusiji. Neizprosna je bila sicer tudi njena predhodnica Jillian, a je ta kljub vsemu znala tekmovalce spodbuditi in jih še bolj motivirati pri hujšanju.

Sodelovanje z Ano je bilo prava nočna mora

Glavni razlog, da je Kurnikova oddajo zapustila že po eni sezoni, pa naj ne bi bilo njeno pomanjkanje sočutja, ampak slabo sodelovanje z ustvarjalci šova. Eden od njih je na primer povedal, da je bilo delo z njo prava nočna mora. Televizijska hiša NBC je tako v novi sezoni šova Ano raje postavila v manjšo vlogo zunanje svetovalke.

Ana je svoj neslavni umik po le eni sezoni komentirala z besedami, da je na ranču oddaje The Biggest Loser uživala. "Čeprav se ne bom vrnila kot trenerka, bom v 13. sezoni še vedno del franšize in moja predanost zdravemu življenju in fitnesu se bo nadaljevala."

Pod čigavim budnim očesom pa bodo trenirali slovenski tekmovalci v The Biggest Loser Slovenija? Naloga ne bo lahka, a še težje bo tistim, ki bodo hujšali v oddaji, ki prihaja jeseni na Planet TV!

Vaš prispevek