Zabava

Popolnoma nenaličena Manca Špik

Andreja Comino
16. 9. 2013, 20.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Za pevke naj bi veljalo, da morajo biti ves čas brezhibno urejene od glave do peta.

osebni arhiv

Redke pa so tako pogumne, da si upajo hoditi naokrog brez ličil in v športnih oblačilih. Mednje spada tudi Manca Špik. »Vsi, ki me dobro poznajo, vedo, da sem čez dan zelo rada nenaličena. In če nimam poslovnih obveznosti, koži rada privoščim počitek, saj ob koncu tedna, ko imam nastope, trpi pod pudrom, maskaro in drugimi izdelki,« pravi Manca, ki se ne znajde v zadregi, če jo drugi vidijo nenaličeno.

Najlepša se namreč počuti takšna, kot jo je ustvarila mati narava, torej s pegicami in kakšno drugo nepravilnostjo na obrazu. »Zdi se mi, da takšna tudi najbolj žarim, tako da me ni sram in strah iti ven brez šminke. Še vedno sem prepričana, da ljudje najprej opazijo energijo, ki jo oddaja človek, in jaz se brez šminke počutim odlično, tako da potem to sije tudi navzven,« dodaja.

Tudi kadar ima kakšno poslovno obveznost, si nanese le maskaro in bleščilo, o pudru pa niti malo ne razmišlja. Kljub temu pa si brez ličil ne bi upala iti na kakšno prireditev; takrat se vedno rada lepo uredi, saj zelo spoštuje svoj poklic.

»Z ličili nikoli ne pretiravam. Po navadi si nanesem le maskaro, bleščilo, korektor za podočnjake in tanko plast pudra. Preveč naličene me ne boste videli,« pravi pevka, ki je za na oder hitro pripravljena. Zato pa si več časa vzame za obisk drogerije, kjer voha nove parfume in izbira bleščila. Tudi pred svojimi fanti je bila rada nenaličena, takšna, kot je. »Mislim, da sem jim bila takšna tudi najbolj všeč. Vsaj rekli so mi tako,« se še nagajivo zasmeji in zanika, da bi našla novo ljubezen.

No, roko na srce ... Vsaj enkrat pa smo jo videli preveč naličeno ... Poglejte si spodnji videospot!