Zabava

Charlie Sheen bo ujel Nessie

J. P.
12. 7. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hollywoodski razgrajač Charlie Sheen načrtuje potovanje na Škotsko, nekakšen križarski pohod nad Nessie. Pa bo uspel priti legendi do dna?

Wikipedia
Charlie Sheen

Kot je zapisal sam, je v življenju dvignil veliko prahu, sedaj pa namerava iz globin škotskega jezera dvigniti še proslavljeno pošast.

Sedeminštiridesetletni zvezdnik je svojo namero razkril na Twitterju, kjer je požel veliko podpore oboževalcev. Sheen, ki se je dolgo bojeval z odvisnostjo od kokaina, očitno namerava biti 'čez les' za polni čas; tako je pred časom trdil, da je čarovnik in rock zvezda z Marsa, ki lahko bolezni zdravi z močjo uma.

Do sedaj se je že več ekspedicij pred Sheenovo namerilo priti legendi do dna. Nekateri so celo menili, da je v globinah jezera preživela kolonija plesiozavrov in obstala.

Pred kratkim je geolog Luigi Piccardi dejal, da so bila vsa opažanja Nessie v resnici posledica velike in zelo aktivne prelomnice pod jezerom, iz katere naj bi se proti površju dvigali zračni mehurji in kateri naj bi bilo mogoče pripisati veliko dogajanja na gladini.

Bomo videli, kaj bo na to rekel Sheen.