Zabava

Urška Čepin pred oltar?

M.V.
11. 6. 2013, 09.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Urška Čepin zadnje mesece kar žari od sreče. Razlog za to je skrivnostni srčni izbranec, ki ga starleta v javnosti še skriva, zato pa ga toliko raje deli s svojimi spletnimi prijatelji.

Facebook

Na Facebooku je že kar nekajkrat objavila fotografije, na katerih uživa s postavnim temnolascem, nazadnje pa je objavila nekaj, kar je sprožilo ugibanja, ali se namerava Urška z izbrancem sprehoditi pred oltar. Očitno bo letošnje leto za Urško Čepin veliko boljše kot lansko. V poslu ji teče kot po maslu, vesela in zadovoljna pa je tudi v zasebnem življenju. Za to je poleg sina Vala kriv tudi skrivnostni temnolasec, ki je pred nekaj meseci ogrel Urškino srce. Njegovo ime je za zdaj še skrivnost, tudi v javnosti se Čepinova z njim ne pojavlja, zato pa ga z veseljem deli s svojimi prijatelji na Facebooku. Njune fotografije ob romantičnih svečah na spletu niso redke, pred dnevi pa je starleta objavila fotografijo, ki je sprožila ugibanja, ali je zaljubljeni par morda že pripravljen na naslednji korak.

Gre zares?

Urška je na svojem Facebook profilu namreč objavila fotografijo s fantom, pod katero je zapisala: »Jutri pa poroka.« Je s tem mislila, da je njuno razmerje že tako trdno, da sta ga pripravljena nadgraditi, ali je šlo le za besedno igro, s katero je pritegnila pozornost? Pod fotografijo se je namreč usul plaz čestitk, Urška pa prav nobenega, ki jima je zaželel srečo na skupni poti, ni popravila. Nekaj je jasno, ljudem je precej bolj všeč njen novi izbranec kot Aleš Čepin, s katerim je bila Urška poročena prvič.