Zabava

'Kmetici' sta se stepli v oddaji

S.J.
11. 6. 2013, 08.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Gledalci srbske televizije so bili ta konec tedna prilepljeni na male zaslone, saj je v resničnostnem šovu Farma vse bolj napeto. Zdaj sta še fizično obračunali pevki Vesna Rivas in Goca Božinovska, ki sta zaradi tega začasno zapustili šov.

TV Pink

»Ljudje, ki me poznajo, vedo, da se nikomur nisem zamerila. Nikoli ne bi javno preklinjala, zato se Vesni opravičujem zaradi grdih besed. Tudi udariti je nisem želela, saj niti svojih otrok ne tepem. Samo branila sem se,« je v oddaji med glasovanjem povedala Goca, ki jo je Vesna po različnih provokacijah še udarila. »Rekla si, da sem kurba, ki dela za denar, jaz pa imam otroke, za katere se borim ...« je bila ogorčena Goca. Po teh pojasnilih sta morali z Vesno zapustiti Farmo, saj je tako odločil lastnik licence.

Počutila se je kot zmagovalka

Čeprav je morala zapustiti Farmo, Goca pravi, da se počuti kot zmagovalka, saj so jo takoj po izločitvi množično klicali prijatelji in ji nudili podporo zaradi incidenta. Zaradi pretrpljenega fizičnega in psihičnega nasilja namerava tožiti Vesno. »Vesna me je močno udarila, tako da sem skoraj padla. Ljuba, ki je bila ob meni, me je na srečo uspela pridržati. Glavo mi je zvila, tako da nisem ničesar videla,« je povedala, na Vesnino obtožbo, da jo je udarjala po trebuhu, pa pravi: »Dotaknila sem se je z dvema prstoma. Hotela sem pokazati, da laže, saj ne bi mogla na Farmo, če bi bila bolna.«

Oni so ju ustvarili

Goca ne želi komentirati odločitev TV Pink, zaradi katere je morala tudi ona zapustiti kmetijo. »Ne bi o tem. To je moja televizija. To so ljudje, ki so me ‘ustvarili’. Oni najbolje vedo ...« Sicer pa na koncu z Vesno nista ostali dolgo na prostosti. Ko so namreč odprli telefonske linije za glasove gledalcev, so ti množično glasovali zanju, tako da sta se obe vrnili na kmetijo, ki jo je tako dokončno zapustil samo Miki Mećava. Kako bosta pred kamerami krotili jezo in nestrpnost druga do druge, pa bo vsekakor zanimivo opazovati!