Zabava

Anže Kopitar zaročen!

M.V.
24. 4. 2013, 12.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Naš najboljši hokejist Anže Kopitar, ki je lani skupaj s soigralci iz moštva La Kings osvojil prestižni Stanleyjev pokal, se je po večletnem razmerju s svojo mariborsko izbranko Ines Dominc, odločil, da bo njuno ljubezen okronal z zaroko!

Mediaspeed

Anže Kopitar nedvomno velja za enega najuspešnejših slovenskih športnikov, mlademu Hrušičanu pa ne uspeva le v karieri, temveč tudi zasebno. Njegovo srce že več let pripada le njegovi Ines, Mariborčanki, ki ga povsod spremlja in par se je očitno odločil, da je čas za naslednji korak – zaroko. Prijatelji zaljubljencev so Anžetov Facebook profil že zasuli s številnimi čestitkami, njegovi prijatelji pa pravijo, da lahko poroko pričakujemo že letos.

Američanke ne marajo Ines

Medtem ko Slovenci pozdravljamo njuno ljubezen, pa je zgodba čez lužo povsem drugačna. Čim so se mediji začeli zanimati za slovenskega športnika, ki je močno pripomogel k zmagi 'kraljev', so se pojavili tudi zlobni komentarji Anžetovih oboževalk, ki menijo, da bi si Anže lahko našel boljše dekle. A Anže se na tovrstne komentarje požvižga. Ines naj bi bila namreč tista, ki mu pomaga, da kljub slavi in denarju ostaja na trdnih tleh, poleg tega mu je stala ob strani ves čas njegovega športnega vzpona in kot kaže simpatični športnik tega ne bo kar tako pozabil. Zaljubljencema čestitamo tudi mi!