Zabava

Maja P spet samska

T.P.
16. 1. 2013, 16.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Prikupna pevka Maja P je po razhodu z razvpitim rokerjem Makijem našla pristan pri dolgolasem Klemnu, vendar pa je zdaj tudi ta zveza že preteklost.

Maja in Klemen sta se odlično razumela, skupaj sta napisala celo Majino najnovejšo skladbo Drugačna, a to očitno ni bilo dovolj, da bi njuna zveza trajala. Pevka je glede tega skrivnostna, naši viri pa pravijo, da je bil njen odnos do Klemna bolj prijateljski kot ljubezenski. Kakorkoli že, Maja je spet samska in ne dvomimo, da se bo med fanti vnel pravi boj za njeno naklonjenost.

Lepotica se bo posvetila predvsem glasbi, o svojih aktivnostih pa oboževalce pridno obvešča na spletu. Sicer so ji neznanci kar nekaj let na facebooku kradli identiteto, kjer so se predstavljali pod njenim imenom, vendar ji je prav s Klemnovo pomočjo uspelo temu narediti konec. "Večkrat sem pisala pristojnim na fb, prosila in moledovala, naj vendar odstranijo lažne profile, saj mi res ni bilo prijetno brati, kako nekdo v mojem imenu poroča o vsakem mojem koraku. V resnici sploh ni šlo za poročanje o meni, saj je bilo vse skupaj izmišljeno. Sama sem denimo šla na vaje s svojim bendom, na lažnem profilu pa je pisalo, da se s fantom odpravljava v kino," nam je zaupala priljubljena pevka. Ker ljudje niso vedeli, da so na facebooku poleg pravih Majinih treh polnih profilov vsaj še trije lažni profili, so lepotico začeli opozarjati, da se njene objave ne ujemajo med seboj. A odgovorni na facebooku so bili za njene prošnje gluhi, dokler jim ni Klemen, ki se odlično spozna na računalnike in vse, kar je povezano z njimi. "Ne vem, kaj jim je napisal, vem samo to, da je njegovo pismo doseglo namen, saj so nemudoma umaknili vse tri lažne profile," je zadovoljna Maja. Pevka zadnje čase navdušuje z akustično izvedbo svojih in tujih uspešnic, na nastopih pa jo spremljata Rok Brodnik in Markom Lavrič.