Kako se je sploh začelo?!

Tina Maze je bila že od nekdaj ljubiteljica dobre glasbe. Tina je ves čas spremljala slovensko rock sceno in tudi glasbeno kariero pevca Matjaža Jelena, s katerim sta dobra prijatelja, saj ju poleg glasbe druži tudi ljubezen do belih strmin. 

Kaj je o tej navezi povedala Tina?

"Začelo se je poletnega dne, ko me je na tradicionalnem pikniku Team to aMaze moj prijatelj Matjaž Jelen presenetil s posebnim darilom. Zapel nam je pesem z 'mojo zgodbo' in mi rekel, da zmorem to zapeti tudi sama. Obožujem glasbo, ples, rada sem vesela, zato je letošnje poletje ob treningih in pripravah minilo tudi v glasbeno - ustvarjalnem duhu. Po nekaj srečanjih v studiu je padla odločitev, da stvar nadgradimo, zato smo k sodelovanju povabili tudi Raaya, ki se je vabilu z veseljem odzval. Iz prvotno mišljene balade sta Matjaž in Raay naredila novo, hitrejšo pesem in izdelek je bil zelo hitro to, kar sem želela tudi sama! Energična, živa in močna dinamika z dobrim sporočilom - pesem, ki me je v sekundi prepričala!"

Zdaj pa se sprašujemo, zakaj je bilo naši vrhunski smučarki treba narediti še to

"Odgovor, da živim, bi bil pravi! Živim svoje sanje! Če se ne sprašujete, še bolje! :) Večkrat me je dejstvo, da ustvarjamo svojo pesem spodbudilo, da sem premagovala težke treninge. Bila je prava popestritev, a hkrati sem želela, da zveni dobro in za to gredo zasluge celotni ekipi, še posebej Matjažu in Raayu."

Nasmejana Tina je še dodala:

"Upam, da vam bo pesem všeč, da se boste ob njej zabavali, plesali in seveda navijali zame. Sneg je pobelil gore, tekme so pred nami, pripravljena sem dobro in ob sebi imam vrhunski Team to Amaze, zato je čas, da se prižgejo luči!"

Tina je za to skladbo posnela tudi energični videospot, ki bo doživel svojo svetovno predpremiero med novinarsko konferenco v Söldnu. 

Več o Tinini novi karieri pa si lahko jutri preberete tudi v novi številki revije Lady!