Zabava

Katera bo letošnja fatalka?

Karmen Š.
18. 10. 2012, 19.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nocoj bo v Festivalni dvorani v Ljubljani še kako vroče … Izvedeli bomo namreč, kdo je Femme fatale 2012. In tam bomo tudi mi.

Na prireditvi Femme Fatale, ki jo prireja revija Eva bomo torej nocoj občudovali dame , ki so se letos uvrstile med deset najbolj fatalnih. Lepotni pokrovitelj projekta Femme fatale 2012 je vodilna slovenska hiša lepote, Kozmetika Afrodita, ki svoje pojmovanje lepote razkriva v sloganu: Lepa v svoji koži. Za fatalno podobo kandidatk so poskrbeli Make up artist center, ki so ličili za Kabuki Make up place, in Gašper Sedminek iz salona GATH. 

Uredništvo portala njena.si se pripravlja na veliki večer. Nocoj bomo za vse fatalke in povabljence imeli zelo zabavno, barvito in seksi presenečenje. Na odru Festivalne dvorane bomo predstavili nekaj čisto novega … fatalnega, seksi, barvitega. A pustite se presenetiti. 

Vse kar se bo dogajalo na odru, v zakulisju in potem na zabavi, boste lahko spremljali na naši strani. Ažurno, v realnem času bomo objavljali fotografije iz odra in zaodrja. Če se bo zgodila kakšna pikantna stvar, boste seveda prvi izvedeli prav tu, na njena.si! 

Z veseljem bomo spremljali tudi vaše komentarje in nanje odgovarjali. Skratka, nocoj bomo maksimalno interaktivni. 

Nocoj ne pozabite klikniti na njena.si … Prvi boste izvedeli in videli, kaj se je dogaja na najbolj fatalni slovenski prireditvi in poleg gostov v dvorani boste prav vi prvi izvedeli, kakšno presenečenje smo vam pripravili v uredništvu.

Začnemo nekaj po 20h.