Občutki niso najboljši

Srbska predstavnica: "Žal mi je, da nismo prejeli več glasov"

S.Č.
13. 5. 2024, 14.42
Posodobljeno: 13. 5. 2024, 14.42
Deli članek:

Srbska predstavnica Teya Dora se je v nedeljo vrnila v Beograd po svojem nastopu na Evroviziji, a njen občutek ob vrnitvi ni bil povsem dober.

Profimedia
Teya Dora na Evroviziji.

Po tem ko je hrvaški Baby Lasagna v Zagrebu doživel spektakularen sprejem, se je v Beograd v nedeljo vrnila tudi srbska predstavnica Teya Dora. Na Evroviziji je osvojila 17. mesto, a kljub temu so jo na letališču toplo pozdravili njeni najbližji in oboževalci, ki so se z njo želeli fotografirati. Najprej jo je objela njena mama.

Kot poroča hrvaški Dnevnik.hr, je Teya Dora dala tudi nekaj izjav za medije. "Nisem imela velikih pričakovanj, veliko se je dogajalo na Evroviziji, glasovi so se usmerjali k nekaj favoritom, da se nekaj ne bi zgodilo in da bi se nekaj zgodilo," je povedala z nasmehom.

Profimedia
Teya Dora

"Z nastopom smo zadovoljni, bil je res odličen in prejeli smo lepe komentarje. Zelo smo veseli, da je Baby Lasagna iz Hrvaške zmagal na televotingu," je dodala Teya Dora. "Hrvaško občinstvo nam je dalo 12 točk, žirija 3... Žal mi je, da jih nismo prejeli več. Sploh ne vem, kdo je bil v žiriji tam," je še dodala.

Vendar pa je očitno, da je bila nad celotnim dogodkom razočarana. "Bila je čudna atmosfera, povezana z diskvalifikacijo Nizozemske... Ni bilo tako zabavno. Nismo imeli dovolj časa za druženje z drugimi predstavniki. Kar se tiče Izraela, vsi vedo, kaj se tam dogaja ... Naš cilj je bil predstaviti našo državo v najboljši luči in širiti ljubezen," je dejala pevka.

Za konec je komentirala tudi zmagovalca Nema. "Zmagovalna pesem mi je všeč, je drugačna, zanimiva. Nastop je bil fenomenalen, ne vem, kako mu je uspelo vse to izvesti. Rada bi nadaljevala druženje z vsemi, nekatere od njih verjetno sploh nisem spoznala, moram priznati." Spomnimo, Teya Dora je pela pesem "Ramonda", ki za Srbijo nosi poseben pomen.