CMC VIP SHOW na Aktualu

Ivan Zak živi in ustvarja na jahti

A.S.
7. 5. 2024, 18.05
Deli članek:

V oddajah CMC VIP SHOW na Aktualu boste spoznali več kot 40 nastopajočih glasbenikov na CMC festivalu, med njimi bodo Željko Bebek, Neda Ukraden, Dražen Zečić, Alka Vuica, Mladen Grdović, … vsak torek in četrtek!

Simon Pelko
Ivan je strastno odpel pesem, ki jo bo predstavil tudi na CMC festivalu junija letos.

Mojca Mladenović in Mattias Stojanović sta v prvi oddaji CMC VIP SHOW na Aktualu gostila priljubljenega hrvaškega glasbenika Ivana Zaka, ki je pred kratkim napolnil zagrebško Areno do zadnjega kotička. Mattiasa je zanimalo, zakaj pevec hodi spat ob nemogoče zgodnjih jutranjih urah, med šesto in osmo?

»Ker sem nočni ptič, že od nekdaj. A poznam kolege, ki se prebujajo ob devetih zjutraj in jih ne razumem. Danes sem vstal ob desetih, samo zaradi Aktuala, in še to je zgodaj zame. Ampak za Aktual vse, pri vas sem bil že bolj zgodaj, včasih sploh nisem šel spat«, se je nasmejal Ivan Zak.

Simon Pelko
Ivan, Mojca in Mattias so se med pogovorom smejali in zabavali.

Mojca ga je vprašala, če je res perfekcionist. Ivan je najprej zanikal, a so vsi člani njegovega benda prikimali, da je res. Mojco je zanimalo, kakšen je, kadar ne gre vse po načrtih in je zaradi tega jezen. »Uh, najprej nasrka manager, potem pa člani benda«, se je spet zasmejal Ivan.

Je res nekoč skoraj končal na policiji zaradi ljubosumnega moža? »Res, ampak zaradi lažnih profilov, ki niso bili moji«, je imel odgovor takoj pri roki Ivan. Mojca je gledalce in poslušalce Aktuala zato še posebej opozorila, naj bodo previdni in naj ne nasedajo lažnim profilom na socialnih omrežjih. Pravi so samo tisti »official«, z modro kljukico.

Simon Pelko
Mattias je imel za Ivana polno vprašanj, med drugim, ali res hodi spat ob šestih zjutraj.

Ivan Zak živi na jahti, je v jutranjem programu razkrila Anita Gošte, ki predstavlja glasbenike, ki bodo nastopili na letošnjem CMC festivalu 2024 v dalmatinskih Vodicah, največjem festivalu zabavne glasbe v regiji, katerega glavni medijski partner je Aktual. Festival bo 7. in 8. junija. Na jahti si je Ivan Zak uredil tudi studio, v katerem ustvarja noč in dan. Na festivalu bo predstavil pesem, ki govori o prepovedani ljubezni, ki jo je zapel tudi v studiu Aktuala: Najine skrivnosti. (Tajne naše.) O CMC festivalu je povedal, da je čaroben, ker na njem sreča vrsto glasbenih kolegov, pa tudi zato, ker ni tekmovalnega značaja, ampak se vsi sprostijo in uživajo ob glasbi. Stkejo se nova prijateljstva, spontano nastanejo novi glasbeni dueti.

Simon Pelko
Ivan se veseli CMC festivala, ker ne bo tekmovalnega značaja, ampak bo zgolj druženje in uživanje ob glasbi.

V oddajah CMC VIP SHOW na Aktualu boste spoznali več kot 40 nastopajočih glasbenikov na CMC festivalu, med njimi bodo Željko Bebek, Neda Ukraden, Dražen Zečić, Alka Vuica, , … vsak torek in četrtek!