Met Gala

Maneken zatrjuje, da je bil zaradi "kraje" pozornosti odpuščen

S.Č.
7. 5. 2024, 11.44
Posodobljeno: 7. 5. 2024, 12.44
Deli članek:

Italijanski maneken Eugenio Casnighi je vznemiril javnost z izjavo, da je bil odpuščen zaradi prevelike pozornosti, ki jo je prejel med lanskim spremljanjem Kylie Jenner na prireditvi Met Gala

Profimedia
Eugenio Casnighi

Eugenio Casnighi, 26-letni model, ki je bil lani del glamuroznega spremstva Kylie Jenner, je preko družbenih omrežij delil, da je njegova prisotnost na rdeči preprogi presegla pričakovanja, saj je nenamerno postal viralna senzacija. S svojo postavo in karizmo je pritegnil oči javnosti in medijev, kar je po njegovih besedah povzročilo, da so ga odpustili.

"Se me še spomnite? Pravkar sem bil odpuščen z Met Gale," je zapisal Eugenio v videu na TikToku. Razkril je, da zaradi strogega sporazuma o nerazkritju ni smel javno govoriti o incidentu vse do trenutka, ko so ga uradno odstranili s seznama gostov za letošnjo prireditev.

Italijanski model trdi, da so mu organizatorji Met Gale očitali, da je s svojim videzom in prisotnostjo odvrnil pozornost od glavnih zvezd. "Dejali so, da sem sebe postavil v središče pozornosti in da zaradi tega ne morem več delati tam," je pojasnil Casnighi.

V nadaljevanju videa je Eugenio predstavil, saj je bil prvotno izbran za delo na rdeči preprogi prav zaradi svoje sposobnosti, da pritegne pozornost. "Dobesedno so mi rekli, da so me izbrali, ker so želeli, da sem v spremstvu te zvezdnice. Toda ko so ljudje fotografirali Kylie Jenner in sem bil poleg nje, sem seveda končal na fotografiji. In na koncu so me okrivili kraje pozornosti," je dejal Casnighi.

Zadeva je postala še bolj zapletena, ko je Eugenio namignil, da morda letos na dogodku ne bodo sodelovali modeli, saj je izvedel, da je bil njegov kolega prav tako odpuščen. To odločitev so morda sprejeli kot del širših sprememb politike sodelovanja na rdeči preprogi, da bi se izognili podobnim incidentom.