Občutila vso živčnost

Zaskrbljena Kate Middleton obiskala londonsko bolnišnico

S.Č.
8. 12. 2023, 16.51
Posodobljeno: 10. 12. 2023, 00.10
Deli članek:

Soproga princa Williama je med nedavnim obiskom otroške bolnišnice veliko mislila tudi na svoje tri otroke.

Profimedia
Kate Middleton je bila ob obisku zelo sočutna in topla

Valižanska princesa Kate Middleton si je pred kratkim ogledala novo krilo londonske otroške bolnišnice Evelina, zasnovano tako, da posnema otrokovo pot na dan operacije, in izvedela več o tem, kako center spreminja oskrbo, saj na enem mestu združuje vse, kar mladi potrebujejo. Priljubljena mama treh otrok ima z možem, princem Williamom desetletnega princa Georgea, osemletno princeso Charlotte in petletnega princa Louisa, zato je med pogovorom z eno od družin v predoperativni sobi povedala, da se je lahko poistovetila z vso to živčnostjo, ki jo prinašajo obiski bolnišnic, je poročala revija Hello!

Profimedia
Vojvodinja Kate Middleton je med nedavnim obiskom otroške bolnišnice veliko mislila tudi na svoje tri otroke.

"Za starše je to vedno živčno. Svoje otroke sem že peljala v bolnišnico zaradi različnih stvari. Vedno si zelo zaskrbljen, vendar imaš tukaj odlično ekipo," je po poročanju časopisa dejala princesa Kate. Dvorna dama je še en vpogled v svoj starševski stil dala med klepetom z Miwo Stephenson, katere štiriletna hčerka Saya je tisto jutro okrevala po manjšem posegu. "Za starše je to vedno zaskrbljujoče. Ohraniti moramo mirno kri. To je tako težko," je po poročanju portala Hello! dejala Kate in Miwo prisrčno objela.

Evelina London pa bo lahko sprejela dodatnih 2.300 

Prikupna razkritja valižanske princese so bila le eden od načinov, kako je nedavno v londonski Evelini pomirila druge. Enota za otroško dnevno kirurgijo je svoja vrata odprla že julija letos, Kate pa jo je uradno odprla s slovesnim prerezom traku. V najsodobnejši ustanovi se zdravijo različna obolenja, kot so angina, poškodbe rok, manjša plastična kirurgija in okulistika, bolnišnica Evelina London pa bo lahko sprejela dodatnih 2.300 otrok na leto.