Opažena s prstanom

Je svetovno znana manekenka pri 53 letih že tretjič zaročena?

S.Š.
28. 11. 2023, 10.48
Posodobljeno: 28. 11. 2023, 10.50
Deli članek:

Manekenka Naomi Campbell se je nedavno udeležila dirke Formule 1 v Združenih arabskih emiratih, kjer je nosila velik diamantni prstan, in s tem sprožila govorice o zaroki.

PROFIMEDIA
Naomi Campbell

Naomi Campbell se je namreč v Abu Dabiju fotografirala v družbi nekdanjega zaročenca in italijanskega poslovneža Flavia Briatoreja, s katerim je bila zaročena do leta 2002, kasneje pa se jima je pridružila še ruska teniška igralka Marija Šarapova.

Kot poročajo tuji mediji, se je Campbellova na dirki družila tudi z Lewisom Hamiltonom, igralcem Orlandom Bloomom, glasbenico Geri Horner ter princeso Eugenie in njenim možem Jackom Brooksbankom.

Je res zaročena?

Zvezdnica je sicer znana po tem, da močno ceni zasebnost, zato ni znano, kdo je njen trenutni partner, prav tako pa ni nikoli razkrila, kdo je oče njenih otrok. Leta 2021 je pri 50 letih prvič postala mamica, ko je naznanila rojstvo punčke, letos pa je sporočila, da je dobila sina.

Ko so ta vikend na njenem prstu opazili prstan, so se začela ugibanja o tem, ali je manekenka zaročena in kdo bi lahko bil njen srčni izbranec.

Campbellova na ugibanja še ni odgovorila, če pa govorice držijo, bo to že njena tretja zaroka. Poleg italijanskega poslovneža Flavia Briatoreja je bila manekenka namreč leta 1993 zaročena že z basistom U2 Adamom Claytonom.