Se strinjate z odločitvijo?

Kdo je najbolj čeden plešasti moški na svetu? Odločitev je padla…

S.Š.
21. 11. 2023, 08.42
Posodobljeno: 21. 11. 2023, 09.14
Deli članek:

Po novi raziskavi, ki temelji na iskanju v Googlu, so princa Williama razglasili za najbolj čednega plešastega moškega na svetu, mnogi pa z izborom niso najbolj zadovoljni.

Profimedia
Ne seznam najbolj seksi plešastih moških sta se uvrstila tudi The Rock in Vin Diesel.

Marketinška agencija Reboot je izvedla raziskavo, v kateri je analizirala, kolikokrat so bila iskana imena plešastih moških v povezavi z besedama "brez srajce" ali “gol". Zvezdnike so nato analizirali na podlagi njihove višine, letnega prihodka in “oblike glave”. Moški so si lahko prislužili najvišjo oceno 10.

Kdo so zmagovalci? 

Na vrh lestvice se je uvrstil princ William z oceno 9,88, sledita mu Vin Diesel in Jason Statham, ki sta izstopala predvsem po velikem številu klikov na Googlu in "sijaju" svojih glav.

Samuel L. Jackson je bil četrti, poslovnež Jeff Bezos pa peti (k njegovemu rezultatu je seveda veliko prispeval letni dohodek).

Na šestem mestu se je znašel nekdanji košarkar Michael Jordan, ki je tudi najbolj čeden plešast športni zvezdnik leta 2023.

Profimedia
Prvo mesto si je prislužil princ William.

Takole so moške ocenili v agenciji Reboot: 

Princ William – 9,88

Vin Diesel – 8,81

Jason Statham – 8,51

Samuel L. Jackson – 7.31

Jeff Bezos – 7.12

Michael Jordan – 7,95

Dwayne Johnson – 6,90

Shemar Moore – 6,75

Shaquille O'Neal – 6,50

Terry Crews – 6,32

Oboževalci nad nazivom niso navdušeni

Titula princa Williama pa na družbenih omrežjih ni bila sprejeta z navdušenjem, s komentarji, kot so: "Sploh ni popolnoma plešast", “Ga želite povsem ponižati? To je absolutno kriminalno”, “te novičke sploh ne morem prebrati brez da bi se začela smejati”.  

Reboot
Lestvica najbolj seksi plešastih moških.