Žalostno

Jerry Bruckheimer bi 'rad' imel Johnnyja Deppa nazaj v franšizi 'Pirati'

E. J.
27. 12. 2022, 15.09
Deli članek:

"Žalostno je, da se osebna življenja prikradejo v vse, kar počnemo," je komentiral najbolj znani producent Jerry Bruckheimer.

profimedia
Johhny Depp ne skriva, da si želi nazaj v franšizo Pirati s Karibov. Se bo Disney omehčal in ga vzel nazaj?

Jerry Bruckheimer zveni, kot da bi rad znova sodeloval z Johnnyjem Deppom. The Hollywood Reporter je filmskega producenta vprašal, ali je Depp "nekdo, ki bi ga studio, kot je Disney, spet postavil v središče nadaljevanja Piratov?" "Morali bi jih vprašati. Na to vprašanje ne morem odgovoriti," je odgovoril Bruckheimer, ki je produciral filme za franšizo Pirati s Karibov. "Res ne vem. Rad bi ga imel v filmu. Je prijatelj, izjemen igralec in Jerry Bruckheimer zveni, kot da bi rad znova sodeloval z Johnnyjem Deppom.” je pomenljivo odgovoril, poroča CNN.

profimedia
Jerry Bruckheimer, producent, odgovoren za ogromno število uspešnih filmov in serij.
Pravno zmagal, a izgubil vlogo v Piratih

Porota je junija ugotovila, da sta Depp in njegova bivša žena Amber Heard odgovorna za obrekovanje v tožbah drug proti drugemu. Žirija je Deppu prisodila precej višjo odškodnino, kar je veljalo za igralčevo pravno zmago.

Depp je Heardovo tožil zaradi obrekovanja zaradi objave leta 2018 v Washington Postu. V delu se je Heardova opisala kot "javna osebnost, ki predstavlja zlorabo v družini." Čeprav Depp v članku ni bil imenovan, je trdil, da ga je to stalo igralskih vlog, vključno z morebitnim nastopom v šestem filmu Piratov s Karibov. Maja, ko je zelo odmevno sojenje še trajalo, je Bruckheimer za The Times govoril o tem, ali se bo Depp vrnil.

"Na tej točki ne," je takrat rekel Bruckheimer. "O prihodnosti se je treba še odločiti."